Prima pagină » Cancan » Are sau nu are păr pe cap Raluca Bădulescu? „Nu este vorba despre cum arăţi… “

Are sau nu are păr pe cap Raluca Bădulescu? „Nu este vorba despre cum arăţi… “

31 mai 2024, 08:41,
în Cancan

Find o vedetă controversată, internauții au început să se întrebe dacă are sau nu are păr pe cap Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu este o personalitate bine cunoscută în domeniul modei și televiziunii din România, fiind una dintre vedetele care nu se tem să își schimbe frecvent aspectul. Fiecare apariție a ei este un adevărat spectacol vizual, iar perucile sunt un element esențial al stilului său.

De la tunsori scurte la părul lung și ondulat, de la culori naturale la nuanțe îndrăznețe, jurata de la „Bravo ai stil” își modifică des coafura, ceea ce a dus la multe speculații pe internet.

Are sau nu are păr pe cap Raluca Bădulescu?

Raluca Bădulescu a ajuns un adevărat simbol al modei datorită îndrăznelii de a încerca stiluri noi și de a se exprima liber prin aparițiile sale. Ea a afirmat de multe ori că pasiunea pentru peruci este o altă manifestare a spiritului său nonconformist, fiecare perucă pe care o poartă fiind o veritabilă declarație de stil.

Într-un interviu pentru Unica.ro, Raluca Bădulescu a dezvăluit că nu urmează niciun criteriu specific atunci când își alege perucile. Referitor la speculațiile de pe social media cum că nu ar avea păr, jurata de la „Bravo ai stil” a infirmat aceste zvonuri, precizând că nu doar că are păr, ci și extensii.

„Le vreau pe toate. Orice tunsoare, orice culoare, orice model. Ador perucile. Să nu ne înţelegem că eu nu am păr. Am păr, am şi extensii, dar e mai frumos să îmi pun o pleată aşa”, a spus Raluca Bădulescu pentru Unica.ro

La ce kilograme a ajuns Raluca Bădulescu

Întrebată despre mișcarea „Love Yourself”, care încurajează oamenii să se iubească și să se accepte cu toate imperfecțiunile lor, Raluca Bădulescu a declarat că esența acestei mișcări este de a trăi relaxat și de a emana energie pozitivă, atrăgând astfel persoane frumoase în jurul tău.

Având o istorie personală marcată de fluctuații mari de greutate, de la 125 de kilograme la 49 de kilograme, Raluca Bădulescu a învățat să se accepte și să fie fericită cu ea însăși, indiferent de aspectul fizic.

„Treaba asta cu „Love Yourself” este o chestie nouă, dar eu o ştiu de când eram mică. Pentru că eu am avut 125 de kilograme şi 49 kg, cât am acum. Eram bucuroasă cu mine, cum sunt şi acum, pentru că nu este vorba despre cum arăţi. Dacă știi să comporţi, dacă trăieşti relaxat, degaji energie bună, atragi oameni mişto în jurul tău. Indiferent că am avut mai multe sau mai puţine kilograme, aceeaşi viaţă am avut-o mereu. Trebuie să ştii să te iubeşti pe tine”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a ținut să lămurească pe toată lumea dacă are sau nu are păr pe cap pentru a elimina orice fel de suspiciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024