Prima pagină » Radio » Actualitate » Are imagini cu ea GOALA pe internet la doar 15 ani!
Are imagini cu ea GOALA pe internet la doar 15 ani!

Are imagini cu ea GOALA pe internet la doar 15 ani!

20 aug. 2014, 11:58,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:451569;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Cazul urmator reprezinta cea mai buna dovada ca, inainte de a face un lucru, trebuie sa te gandesti si de zece ori la consecinte.
Amanda Todd, o tanara din Canada, probabil ca va regreta toata viata un moment de inconstienta. La varsta de doar 15 ani, aceasta a facut imprudenta de a-si arata sanii in fata prietenilor virtuali cu care vorbea pe internet. Totul dupa ce primise cadou o banala camera web.
Ce a urmat insa avea sa ii schimbe complet viata. In zilele urmatoare, imagini si fotografii cu ea au aparut pe mai multe site-uri, fara voia ei. Asa zisii „prieteni” au inregistrat-o si au profitat de naivitatea ei. Din cauza imaginilor deocheate, tanara a fost exmatriculata de la scoala la care invata, iar toti cunoscutii ei au renegat-o, spunandu-i ca va ajunge cel mai probabil o dama de companie.
Nemaisuportand criticile, Amanda si familia ei s-au mutat intr-un alt oras, sperand ca o vor putea lua de la capat. Insa si acolo ea a fost tinta ironiilor si a vorbelor rautacioase. Coplesita de atentia negativa pe care o primea, fata a incercat sa isi puna capat zilelor. Din fericire parintii au oprit-o la timp, iar acum un psiholog se ocupa de recuperarea ei.

Citeste si:Nu vrea sa demisioneze, desi toti elevii au vazut-o FARA HAINE. Se intampla cum in Rusia – FOTO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *