Prima pagină » Cancan » Are Bogdan de la Ploiești copii? Cunoscutul artist de manele a mărturisit recent că „Dumnezeu are planuri mari pentru noi”

Are Bogdan de la Ploiești copii? Cunoscutul artist de manele a mărturisit recent că „Dumnezeu are planuri mari pentru noi”

02 iul. 2024, 13:17,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, ba mai mult, aceștia au făcut primele dezvăluiri despre un posibil nou membru al familiei. Află mai multe în rândurile următoare dacă are Bogdan de la Ploiești copil.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au făcut o mare dezvăluire despre familia lor, la scurt timp după ce au reînnoit legătura. Cei doi au decis să împărtășească vestea despre sosirea unui copil, considerând că este un moment deosebit pe care doresc să-l împărtășească cu toată lumea: „Suntem în culmea fericirii.”

Are copii Bogdan de la Ploiești?

Chiar dacă momentan nu se cunoaște prea multe despre viața privată a interpretului de manele, mai multe surse sunt sigure că acesta încă nu are vreun copil. Dar, după un interviu recent, pare că vrea să schimbe acest lucru în viitor.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au anunțat recent reconcilierea lor, după o perioadă în care nu au mai format un cuplu. În urma întoarcerii dintr-o vacanță în Cairo, Egipt, cei doi au fost văzuți la premiera unui film, emanând o stare de fericire și vorbind despre un subiect important pentru ei: planurile lor de a deveni părinți.

Deși au exprimat că amândurora le plac copiii, Cristina și Bogdan au decis să lase lucrurile să se întâmple în mod natural și să fie deschiși la binecuvântările pe care le vor primi de la Dumnezeu la momentul potrivit.

Bogdan de la Ploiești a fost dat afară de la o nuntă de Florin Salam

Chiar dacă pe plan sentimental lucrurile merg bine, tânărul interpret de manele, Bogdan de la Ploiești, a intrat recent într-o nouă altercație cu Florin Salam.

În lumea muzicii populare românești, conflictul dintre Bogdan de la Ploiești și Florin Salam la o nuntă a stârnit multe controverse și discuții aprinse în mediul online. Cei doi artiști sunt cunoscuți pentru stilurile lor distincte și pentru popularitatea lor în rândul fanilor muzicii manele.

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam au fost invitați să cânte la aceeași nuntă, iar Bogdan a fost primul care a urcat pe scenă pentru a începe programul artistic. În timpul prestației sale, Florin Salam a observat din public și se pare că a fost deranjat de felul în care Bogdan și-a susținut actul artistic. Situația s-a tensionat după câteva momente în care au avut loc dedicații muzicale.

Pe platforma TikTok a început să circule un clip video care a stârnit reacții surprinzătoare în rândul publicului. Conflictul dintre cei doi maneliști a pornit în momentul în care Bogdan de la Ploiești a refuzat să-l numească pe Florin Salam „șeful României” într-o dedicație pe scenă. „Ești șeful României, dar pentru mine nu ești, vă spun sincer”, a spus Bogdan de la Ploiești, ceea ce l-a jignit profund pe Florin Salam.

Înfuriat, Florin Salam i-a cerut nuntașilor să îl scoată afară pe tânărul cântăreț din localitate. În clipul video care a devenit viral pe TikTok, se poate vedea cum atmosfera din public se schimbă brusc, iar reacțiile nuntașilor reflectă surpriza și dezamăgirea față de incident.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au făcut o mare dezvăluire despre familia lor și anume că s-ar putea să apară un copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *