Apucături de criminal! Ionuț Proca, un angajat de la Primăria Iași, a „tocat” o prostituată cu un ciocan într-un apartament din River Towers. Tânăra este pe moarte – EXCLUSIV/FOTO

22 feb. 2024, 02:00 _____ Vizualizări
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Scene de coșmar la River Towers. Ionuț Proca, un angajat al Primăriei Iași, a intrat peste o prostituată, înarmat cu un ciocan. A lovit-o de zeci de ori în cap, iar mai apoi a dispărut. Marți, 20 februarie 2024, a fost prins de polițiști în capitală

Atac sângeros la River Towers, pe bulevardul Chimiei. O tânără de 20 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită, probabil, de zeci de ori cu un ciocan în cap. Totul s-a petrecut pe data de 18 februarie, când un tânăr de 23 de ani a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor, spunând că o femeie de 20 de ani este inconștientă în apartament. Polițiștii au ajuns la fața locului, în scurt timp, împreună cu un echipaj de prim ajutor. Tânăra de 20 de ani a fost preluată de echipajul medical în stare critică și a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Tătărași.

Criminal, angajat la Primăria Iași

Pe fir au intrat polițiștii ieșeni, care au deschis o anchetă. Marți, autorul avea să fie prins. Acesta se numește Ionuț Claudiu Proca și este angajat al Primăriei Iași din anul 2022, la Biroul Cooperare Transfrontalieră. Pe Facebook, acesta susținea că este asistent manager la Serile Filmului Românesc și că lucrează ca actor.

Ce l-a apucat pe Ionuț Proca?

Din câte se pare, Proca ar fi luat numărul tinerei de pe internet, unde aceasta avea un anunț pe un site de profil. Aceasta se prostitua într-un apartament de la River Towers. Proca ar fi mers la ea, fiind înarmat cu un ciocan. S-a năpustit asupra ei și a lovit-o de zici de ori în cap. Femeia a căzut inconștientă, iar Proca s-a făcut nevăzut. Marți, individul avea să fie prins de polițiști la București, unde se pare că lucra uneori. A fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Iași le-au cerut judecătorilor ca tânărul să fie arestat.

Este greu de înțeles ce l-a apucat pe individ. El s-ar fi dus în apartamentul tinerei, înarmat cu un ciocan, semn că totul a fost planificat. Practic, Proca a mers să ucidă la întâmplare. Tânăra de 20 de ani nu a avut nicio șansă în fața individului. Scenele au fost de o violență extremă. Fata și-a pierdut, probabil, cunoștința după primele lovituri de ciocan. Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie au transmis că tânăra este într-o comă profundă, cu multe fracturi la nivelul capului, iar șansele ei de supraviețuire sunt minime.

Peste 500 de prostituate au anunțuri pe internet

Pe site-urile de profil există peste 500 de anunțuri prin care diferite femei încearcă să-și vândă trupul pe bani. La River Towers sunt, probabil, zeci de tinere care se prostituează în apartamentele complexului. Iașul este sufocat de prostituate și iată că din când în când apare câte un incident de acest gen. Tinerele care se prostituează în diferite apartamente din Iași sunt supravegheate de pești. Și în acest caz, polițiștii au fost anunțați de bărbatul care o supraveghea pe tânăra ce se prostitua la River Tower. Proca a acționat ca în filmele cu criminali în serie. Și-a ales o victimă, a încercat să o omoare și a dispărut, probabil, căutând o nouă „pradă”.

Dacă va fi găsit vinovat, Proca, angajatul de la Primăria Iași, cu apucături de criminal, riscă să stea ani grei după gratii.

Comentarii
  • R E A L I T A T E A

    Ce țară mândră și frumoasă avem! Un el cu sânge de criminal angajat la primăria unui mare oraș din Iași (numai el știe c-un și pe ce criterii!) și 500 de prostituate cu proxeneți în oraș! Asa Da democrație, asa Da capitalism, asa Da autorități ale statului care sa ne apere! Frumos Mon’cher, viitor de aur, țara noastră are! Și când te gândești că totul pleacă de la aplicarea legii și a actului de justiție! Dar cine să înțeleagă?! Hoții????

  • @Realitatea qrului

    Taci in plm de prost!
    Prostitutia estw cea mai veche meserie!
    Futaiul.nu va disparea niciodata.
    Nu to mai da ochii peste cap ca mironositele!

  • REALITATEA Pt @-ul

    Marș la kkt de proost, sau de coorvă prooastă! Măta mai bine se kk, decât făcea o asa tâmpenie idioată!

  • Bine a făcut
    Mă pis pe ia de curva
    O curva in minus

  • Pentru realitatea

    De olanda unde e legalizat și alea stau în vitrină dezbrăcate ce mai zici ? Nu are nicio treabă România ca și țară. Ciudați și bolnavi din ăștia mintal sunt peste tot.

  • Constantinescu I.

    Un dezaxat… Criminal.. Cică lucra la Primărie cum mama naibii ăștia nu fac control psihologic…

  • Mai bine ar legaliza prostituția.

  • Ea, din boston. El, din vegasluy.
    De obicei astfel de specimene se căsătoresc și se aciuează în Iași la chiverniseală. De ce nu s-or fi înțeles ?

  • ma ta era din cotet si tactu din cocina, e model mondial. futu ti mortii mat.tii de javra, sa ti iau natia in pulq cu iasul tau plin de tigani si betivi boschetari locali

  • @Iulian
    februarie 22, 2024 la 6:00 am

    dar cand voi persoanele de sex masculin cand vorbiti obscen si injurati persoane de sex feminin sau le hartuiti la scoala, la facultate, la servici, in cluburi, la petreceri, atunci voi nu sunteti niste curve? pentru voi toate persoanele de sex feminin sunt curve, nu? daca fata sau femeia nu sta cracita in fata voastra atunci e curva, daca sta si va faceti „treaba” cu ea, iar e facuta curva. oricum ai face, ea o curva. de cand se naste si pana moare, fata/femeia, e o curva, nu? dar mamele voastre nu sunt curve? ca si ele au stat cracite ca voi sa fiti conceputi.

  • @ wey plm
    februarie 22, 2024 la 7:27 am

    probabil „Plm ✠” are un complex psihologic cu o fosta prietena/amanta/sotie din BT si de atunci orice stire despre o femeie, el stie sigur ca e din BT

  • subscriu :::Constantinescu I.
    Se plictisesc de stat in Primarie si de facut NIKA . Innebunesc de rautate si lipsa de activitate.

  • Ciocanul , ciocanul era de firma ?

  • Multe dintre prostituate isi pun poze false, te ademenesc in apartament dupa ce te intelegi cu ele la telefon, le dai banii iar apoi fac figuri. O gramada de barbati care se duc la astfel de putori de pe publi24 raman frustrati de atitudinea acestor bagaboante. Sa se invete minte aceste prostituate cand mai trag teapa. Ca exista posibilitatea ca unul din cei tapuiti sa i faca felul. Multe din ele sunt doar curwe. Escorte si prostituate, putine!

  • posibil nu i-a dat in cap cum trebuie iar baiatul nemultumit de servicii a vrut sa-i arate cum sa dea in cap
    ma abtin de la comentarii, dar orice prostituata merita acelasi lucru, chiar mai rau

  • Dr Cristian Andrei

    Complexul madonă – veneră sau sfântă – târfă

    Este caracteristic bărbaților care sunt incapabili să mențină o relație afectivă, erotică, cu partenerele lor. Ei admiră femeile „sfinte”, dar năzuiesc, contradictoriu, să fie împreună cu prostituate, pe care să nu le respecte. Atunci când se simt atrași amoros de o femeie și ajung mai apoi să o vadă din punct erotic, se simt dezgustați de ea. Este posibil că acest complex să fie generat în bărbații crescuți de o mamă rece emoțional, neprotectivă.

  • Ce lucra asta în primărie? Plimba dosare

  • @Cetatean
    februarie 22, 2024 la 8:14 am

    bine va face. sa va lase in p*** goala, fara nici un ban, daca sunteti prosti si va place sexul imediat si ieftin. sunteti animale, nu va puteti stapani poftele? eu nu am vazut si nu am auzit pe nimeni sa-i expodeze „ouale” de faptul ca nu a mai facut sex. asa merita si cei care merg la vrajitoare. sa fie lasati lefteri, muritori de foame.

  • Dr Cristian Andrei

    Complexul Don Juan

    Apare la bărbații care văd femeile numai ca o sursă de plăcere. Ei au, de obicei, un șarm aparte, le farmecă pe femei doar în scopul de a ajunge cu ele în pat, după care le părăsesc fără nici o remușcare. Nu sunt dispuși să se angajeze într-o legătură de cuplu stabilă, și-și schimbă femeile cum își schimbă cămășile. Nu au vreun sentiment autentic de iubire pentru ele și sunt predispuși să rămână celibatari până la sfârșitul vieții lor.

  • Bună ziua. Are cineva numărul de telefon al doamnei Ramona Corduneanu, diamantul maro care face anal pe bani? L-am avut dar am schimbat telefonul.
    Ofer recompensă! Vă pop!

  • Ești o mizerie

    Tremuri în fața lu beleaua scrie numele tău când mai lași comm bul sadic care ești

  • Coorvee de Botoșani și giugiumeți de la Vaslui. Curvăsăreallă și pilăraie. Plin orașul! 500 de euro și are viza de domiciliu pe centru, iar dimineața sufocă orașul de la Miroslava, Ciurea, Vișoianu, Valea Lupului, etc să-și aducă progeniturile în centru la scoli sau grădinițe.

  • Doamne,ce de psihopati agresivi ne înconjoară!!!!!
    Și care pozează în ,,băieți buni”,integrați în societate,asta din articol angajat la Primărie,cu un chip angelic…
    A și premeditat atacul,nu a fost spontan.
    Ce minte bolnava…
    Avea chef să omoare pe cineva și a găsit prostituata,că era mai la îndemână…

    Pe de altă parte,prostituția,proxenetismul,nu sunt infracțiuni în România?
    Masuri de combatere a fenomenului de către autorități sunt?

  • frustratii, in special PLM crucea mamii lui de labar, bine si restul iesenilor care cu o mare mandrie au votat Nichita si Chirica si sustin si alti analfabeti locali, in timp ce au impresia ca sunt intr-o capitala europeana culturala….apropo, ati ajuns prin Brasov? intreb si eu… REVIN:
    Propun sa le facem rost de o doamna cu ciocan din Vaslui si de o domnisoara cu ciocan din Botosani. Le place mult la ochiul maro😉

  • 1. Cand exista astfel de lovituri, in cap, exista o ura accentuata pe care agresorul o are față de victima.

    2. Care e problema barbatilor? De ce o iau razna cand e vorba de sex? Vedem atatia criminali in serie iar motivul e unul pur sexual.
    Si nu doar criminalii in serie, barbatii in general. Exista frustrarea asta sexuala la multi dintre ei.

    Din cauza ca primiti sex cu portia? Sau deloc? Fiindca va trateaza femeile cu dispret daca nu le oferiti nimic?

    Mi-ar placea sa vad un raspuns sincer de la barbati.

  • Așa zicețí voi ? Că ar fi coarda de la vegasluy iar țărănușul din boston ? Mă cam îndoiesc. Vegasluyencele îs obișnuite cu caftul, ți-l mardea instant pe molcomul bostonian. Nu…nu ! E așa cum zic eu. Blana din boston, ghiolbanul din vegaslui. N-are cum altfel.

  • De s(e)amă băgător(iu)

    Bre, într-o lume normală, un ins normal (mă rog, formularea corectă este: cu trăsături de personalitate apropiate de medie) se duce la o asemenea damă cu țel unic, declarat, asumat și acceptat, anume ca să … beep. Nu s- o omoare cu ciocanul, iar dacă una ca asta s-ar fi întâmplat, atunci e clar că țâglele de pe casă sunt sparte sau lipsesc complet, apa s-a infiltrat la mansardă, iar lămpile filează ceva de speriat. Alta nu poate fi. Că era beat, drogat sau nebun, asta nu mai contează, urmând a fi încuiet pe mai multe decenii, în loc păzit și răcoros.

  • De la violenta verbala la violenta fizica nu este decat un pas

  • Toti acesti care a-ti comentat pe-aici,numai ura si dispret pentru femei aveti,oare voi nu aveti mame,surori?Cine santeti voi barbatii de va permiteti sa injositi in asa hal femeile?Daca o femeie se prostituiaza ,doar nu se prostituiaza singura,voi cei care va duceti la prostituate nu santeti prostituati?De vorbiti cu asa dispret si ura e clar ,santeti toti ca acest criminal,ca nu e altceva decat un criminal si unii ii si iau apararea,deci nu la tot pasul sant oameni ca el ? O sa ajungeti in focul cel mai nestins ,chiar si pentru vorbele urate,acolo unde este doar ,,plingerea si scrisnirea dintilor”,ca doar nu santeti nemuritori.

  • @Dr Cristian Andrei

    Daca o astfel de persoana simte ceea ce scrieți dumneavoastră, ce ar trebui să facă? Ce medicamentație recomandați?

  • Barbatii vor o virgina care e o zeiță a sexului in pat.

    🥹🥹🥹

  • Viagra ar trebui interzisă. Uite ce poate să facă din ciocanul omului!

  • ti ai dat si tu seama ca e degeaba pentru tine si ai nevoie doar de ciocanul bostonenilor😮

  • Moarte la kurwe.

  • Incetati sa fiti cațe!

    Bă, de ce va certati pe-aici??

    Sunteti barbati! Sunteti puternici, potenti, inalti, emanati siguranta, nonsalanta, relaxare. Nu sunteti constienti de lucrurile astea??

    Voi nu realizati ca sunteti singura sursa de destindere a nervilor femeilor. Si nu ma refer la sex. Simpla prezenta a unui barbat ( decent, curat, ingrijt ) e o mană cereasca pentru o femeie.

  • După ce că la Iași exista statuia și casa memoriala a une curve celebre – Veronica Micle -, mai aveți puțin și îi ridicați statuie și curvei ăsteia.
    Dar nah, ieșenii sunt cu nasul pe sus, că Vasluiul și Botosaniul nu au curve ca ale lor.

  • veronica curva curva, dar nu a ajuns o pe ma ta, care e sefa tuturor

  • nu era de pe publi

  • Eram eu la River și fata și-a luat-o din cauza mea, crezând că aș fi peștele ei. La cheliuța mea, nu mă mir.
    Filip Cozma sunt pe nimfomane

  • Filipuț Cozma pe nimfomane

  • IASI ESTE SACRU- FĂRĂ JEGURI!

    Soarta coorvveloor! Riscul meseriei. Ce s-ăi faci, se mai încurcă ciocanele. Te’al drakku de pănărămi, coorvvee și jegooși!

  • In concluzie ea era din Vaslui,el din boston si pestele din Iasi :))) Sa mai umbli noaptea ca nu stii de unde-apare un ciocan

  • Lucian dîn Bot’șanî

    @Analiza uăi pi sait scrie k iera dîn hacâău, tatsu prn cimișoara

  • De ce a batut-o? Sifiliss-vdlr, hiv sau gonoree cu hepatita C la pachet? Baieti, dupa ce mergeti la parasute va astepta domnul doctor Roșu la infectioase sa va trateze de hiv..5 ani cat mai traiti dupa declansarea sida!

  • Iasul Oras Regal, Capitala Culturala

  • Anonim scârbit.

    un avorton imbecil merită să primească același tratament pe care l-a aplicat fetei. Era prostituată ? Treaba ei, nu te obligă nimeni să apelezi la serviciile ei !

  • Cica si Eminescu, Pogor si multi alti bostonieni au umplut „Iașul”. Vai de steaua lui de „Iaș” care numai oraș nu a fost. Se mai dă „capitală” și mai ales „a culturii”…Peste tot vezi „Iașul votează”, „Iasul face, „Iașul drege”, da” școală unde a făcut „Iașul”? Ha,ha,ha.

  • @Iasul: oras nu e nici acum. Doar ca asa cred iesenii, ca locuiesc la oras. E doar un targ prafuit (plin de alte targuri saptamanale, ca cele din Palas), cu bastinasi gomosi, complexati si nostalgici al celor cateva luni cand Iasul a fost capitala Romaniei. De nevoie, nu pe merit.

  • Foarte minunat ca si proxenetii si marile caractere beneficiaza de un spatiu unde pot scrie orice, sub orice nume, si unde pot terfeli pe oricine fara oprelisti. Felicitari organizatorilor. Cititori si scandal sa fie, restul nu conteaza.

  • Cum suna asta, „prostituatele sunt supravegheate de pesti”, adica politia de la noi si-a luat mana de pe starpirea acestui feomen si a externalizat supravegherea? Nu mai avem politie in Iasi, doar vanatori de amenzi pentru justificarea timpului pierdut si drepturi, ATAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *