Prima pagină » Cancan » Aproape de nerecunoscut! Cum arăta Dorian Popa tânăr, pe când era doar un adolescent. 

Aproape de nerecunoscut! Cum arăta Dorian Popa tânăr, pe când era doar un adolescent. 

03 mai 2024, 12:21, 1 ,
în Cancan

Dorian Popa este acum una dintre cele mai cunoscute vedete atât din TV, dar și din mediul online, unde adună zilnic milioane de vizualizări și like-uri. Cum arăta Dorian Popa tânăr și cum s-a apucat de sală aflați în rândurile următoare. 

Dorian Popa a devenit cunoscut încă de tânăr, mai exact în 2011, după ce a jucat în serialul „Pariu cu viața”, fiind apoi unul dintre cei mai cunoscuți artiști din trupa „Lala Band”. Cu toate că trupa s-a destrămat, el a început o carieră solo unde s-a descurcat de minune, ajungând unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. 

Dorian Popa tânăr era de nerecunoscut 

Dorian Popa are o carieră de succes fiind la ora actuală unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbiz. Însă el era de nerecunoscut la liceu, înainte de mușchi și prestațiile sale artistice, el era doar un simplu pusti dintr-un liceu din Constanța, poate că nici prin gând nu avea să treacă că avea succesul pe care îl are astăzi. 

Într-o imagine recent publicată pe conturile de socializare, Dorian Popa apare împreună cu câțiva prieteni buni ai săi, cel mai probabil colegi de ai săi. El avea în această poză doar 15 ani. Artistul a scris la descriere „Când eram tineri flăcăi”. Dorian Popa fiind de nerecunoscut, fiind mult mai slab și departe de înfățișarea și carisma pe care o are acum. 

 „Doamne, cum arăta. Ce schimbare! Nu ai fi zis că ajunge să arate atât de bine”, „De abia te-am recunoscut!”, „Ce față aveai, măi Doriane”, „Ești imposibil de recunoscut”, „Parcă l-ai mâncat pe vechiul Dorian” au fost câteva dintre comentariile făcute care au primit sute de aprecieri. 

De asemenea, într-o altă fotografie el este înfățișat și cu cunoscutul Sebastian Coțofan, celebrul prezentator de la Dimineața Blană. Cei doi fiind prieteni buni din copilărie, crescând amândoi în Constanța. 

Cum a ajuns Dorian Popa una dintre cele mai mari vedete 

Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1988 în Constanța. Acum este vlogger, cel mai cunoscut din țară, dar și compozitor, cântăreț și dansator. A avut o copilărie fericită chiar dacă părinții lui s-au despărțit când erau tineri, mai ales că a fost crescut și de bunica lui. Încă de mic a avut câteva complexe pe care a încercat să le rezolve, mai ales cu greutatea, el fiind extrem de slab, de aici a apărut și iubirea pentru sport, de care s-a ținut restul vieții. După ce a absolvit facultatea, a reușit să devină faimos în 2011 atunci când a primit rolul principal din „Pariu cu viața”, jucând alături de colegii săi din Lala Band.

De acolo cariera sa a explodat, apărând în mai multe filme precum O nouă viață, Ghinionistul, Sacrificiul, 5 Gang: Un altfel de Crăciun, Tabăra, Secretul lui Zorillo.  Dar în același timp a lansat și muzică, care i-a adus milioane de vizualizări și mii de fani, melodii cum ar fi: HATZ cu SHIFT (2018), VINOVAT cu Nicole Cherry (2018), MISTLETOE (2018), Banii cu AMNA (2019), Sută la sută cu SELLY (2019), Cealaltă ea cu Amna (2020), Mă vrea cu Abi (2020), Sar pe noi cu Liviu Teodorescu (2020), Înoată Cheluțu’ cu Cheluțu (2020) i-au adus un succes răsunător.

 Acesta însă a călcat strâmb în octombrie anul trecut, fiind prins sub influența unor substanțe interzise, chiar dacă artistul a recunoscut că a făcut o greșeală și o va mai repeta, fapta deja a fost făcută iar pata pe care și-a pus-o pe cariera sanu arată tocmai bine. Dorian Popa de tânăr și-a dorit să scape de complexele pe care le avea dar într-un întorsătura de evenimente a ajuns acum unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. 

Dorian Popa tânăr, cum arăta cunoscutul vlogger la doar 15 ani

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • A ajuns „vedeta mare” de pe urma fraierilor care il urmaresc si il sustin. Inclusiv toti aia care se aduna pentru o saorma gratis. 🤡 Asta-i Romania, n-ai ce-i face, nu mai functioneaza defibrilatorul sa mai putem aduce Romania si romanii la viata. De pe urma fraierilor multi devin legende, mafioti si vedete in ziua de azi. Atat timp cat oamenii inca mai voteaza pe baza ajutoarelor (faina, ulei, orez etc) oferite doar in pragul alegerilor, e clar in ce Romanie traim. Ca sa nu mai zic de ala care canta „sparge gaoaza tigancii” si fetele danseaza si aplauda o asemenea melodie. Asa arata Romania si in 2024. O sa arate mai bine in 2025 sau 2026….Cu cat mai multi fraieri, cu atat mai bine pentru smecherii care fac bani de pe urma fraierilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`