Prima pagină » Actualitate » Aproape 70 de case de presă s-au înscris în Clubul de Presă
Aproape 70 de case de presă s-au înscris în Clubul de Presă

Aproape 70 de case de presă s-au înscris în Clubul de Presă

12 mai 2023, 15:01,
în Actualitate

Interesul pentru Clubul de Presă este din ce în ce mai mare, tot mai mulți jurnaliști și patroni de case de presă alegând să se înscrie în asociația noastră.

Până în prezent, nu mai puțin de 627 de jurnaliști s-au înscris în Clubul de Presă.

Aproape 70 de case de presă s-au înscris în Clubul de Presă

În ceea ce privește companiile care acționează în mass-media româneacă, 68 de case presă au ales să se înscrie în Clubul de Presă.

Acestea sunt: Academia Cațavencu, agentiamedia.ro, Albaiulianul, Arena Vâlceană, Antena 3 CNN, Atomic TV, ASPES, B1 TV, Bebelu, BIT TV, BZI, Casa Mea, Cetățeanul.net, Clujlive.ro, Controverse Tg. Mureș, Correctnews.ro, Cristoiublog.ro, Cuvântul Liber, Dâmbovița News, Dezvaluiri.ro, Eveniment Vâlcean, Evenimentul Zilei, Etno TV, Gazeta Brașovului, Gazeta de Cluj, Gold FM, Gorjeanul, Impact în Gorj, Indiscret în Oltenia, Informația de Severin, Informația de Teleorman, Jurnalul de Argeș, Jurnalul de Iași, Jurnal Giurgiuvean, Lumea Banilor, Lumea Infrastructurii, Lumea Justiției, Media Călărași, Monitorul de Suceava, necenzurat.ro, neurococi.ro, Open TV, Pro Brăila, Pro Gorj, Puterea.ro, Radio Buzz FM Buzău, Radio Fix 99,8 FM, Radio Sport Total FM, România Liberă, Realitatea PLUS, Realitatea Financiară, RepublicaTV, Revista AutoTehnica, RTS MEDIA TRUST, România TV, DUNAV MEDIA SRL, Solid News, Stirirapide.net, Știrile Maramureș, Taraf TV, Tomis News, Tribune, TV SUD, TVF, Oltenia, Valahia Giurgiu, Ziua News, Ziua de Vest.

Organizare pe zone istorice și pe domenii

Pentru o mai bună organizare a Clubului de Presă, membrii Consiliului de Onoare își doresc o împărțire a caselor de presă și a jurnaliștilor pe zonele istorice, dar și pe domeniile în care s-a specializat fiecare jurnalist.

„Ne dorim o organizare cât mai bună, care să ne permită să luăm decizii cât mai bune. Tocmai de aceea, Consiliul de Onoare a decis să ne organizăm, în cadrul Departamentului Jurnaliștilor, dar și în Departamentul Proprietarilor, pe zone istorice. De asemenea, ne dorim să există o împărțire pe domeniile pe care s-a specializat fiecare jurnalist. Facem asta deoarece deciziile privind, spre exemplu, Domeniul Economic, le pot lua cei care sunt implicați direct, care scriu zi de zi despre asta. La fel, cei care scriu pe Departamentul Sport cunosc cel mai bine problemele din acest domeniu, ei sunt oamenii de la «firul ierbii»“, a declarat Cosmin Gușă, unul dintre inițiatorii Clubului de Presă.

De aceea, toți cei care s-au înscris deja sau care urmează să se înscrieți în Clubul de Presă trebuie să transmită domeniul sau domeniile în care au expertiză și un număr de contact.

„În cel mai scurt timp, Consiliul de Onoare va desemna reprezentanți zonali, care vor ține contact cu fiecare dintre dumneavoastră pentru a ști imediat cu ce probleme vă confruntați și care vor fi comunicate Consiliului de Onoare pentru a putea veni cât mai rapid în ajutorul dumneavoastră.

De asemenea, zonal, vor fi desemnați reprezentanți pentru fiecare domeniu de activitate în care fiecare dintre dumneavoastră își desfășoară activitatea. Cei care sunt interesați să se implice în această parte de organizare sunt rugați să ne comunice acest lucru.

Vă reamintim că pentru a deveni membri ai Departamentului Jurnaliștilor sau ai Departamentului Proprietarilor trebuie să compeltați formularelor postate pe site-ul www.clubuldepresa.ro, calitatea de membru al Clubului de Presă nefiind incompatibilă cu calitatea de membru al altei organizații de presă. În acest club nu se plătesc cotizații, membrii neavând niciun fel de obligație financiară“, se arată într-un comunicat remis de Clubul de Presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`