Prima pagină » Economic Local » Aproape 2 milioane de euro pentru paza obiectivelor ce aparțin Direcției Radiocomunicații Iași
Aproape 2 milioane de euro pentru paza obiectivelor ce aparțin Direcției Radiocomunicații Iași

Aproape 2 milioane de euro pentru paza obiectivelor ce aparțin Direcției Radiocomunicații Iași

01 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 28 februarie, Societatea Națională de Radiocomunicații organizează o licitație pentru achiziționarea serviciilor de pază necesare pentru toate obiectivele din țară. Direcția Radiocomunicații Iași beneficiază de o estimare bugetară a contractului-cadru de 8,7 milioane lei, fără TVA, aproape 2 milioane de euro.

„Particularitatea obiectivelor Societății Naționale de Radiocomunicații SA este aceea că acestea sunt amplasate de regulă în afara localităților, o parte fiind situată în zone cu condiții deosebite, în locuri izolate sau cu con01diții grele de acces, ori la altitudini de peste 600m și chiar peste 1.500m. Serviciul solicitat este prestarea de servicii de specialitate de pază și intervenție din cadrul obiectivelor”, se arată în caietul de sarcini.

În total, este nevoie de ocuparea unui număr de 22 de posturi identificate la 20 de obiective din cadrul Direcției. Paza și monitorizarea se va efectua 24 de ore din 24. Acordul-cadru se va desfășura pe o perioadă de 32 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *