Prima pagină » Economic Local » Aproape 130.000 de euro pentru reabilitarea unui dispensar medical într-o comună din județul Iași
Aproape 130.000 de euro pentru reabilitarea unui dispensar medical într-o comună din județul Iași

Aproape 130.000 de euro pentru reabilitarea unui dispensar medical într-o comună din județul Iași

05 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 24 martie, Primăria comunei Mircești organizează o licitație pentru reabilitarea și consolidarea dispensarului din localitate.
Lucrările au costuri estimate la 637.691 lei, fără TVA, aproximativ 130.000 de euro. Regimul de înălțime a clădirii este S+P, cu o suprafață construită de 227 metri pătrați.

„Dispensarul medical din comuna Mircești a fost construit în anul 1914, iar din releveele efectuate pe amplasament, clădirea este formată dintr-un singur corp, având o structură de rezistență din pereți portanți din zidărie de cărămidă plină presată, cu planșeu din grinzi de lemn placat cu stuf și pământ. Cele mai evidente degradări se pot observa la nivelul planșeului din lemn care, în anumite camere, s-a prăbușit din cauza infiltrațiilor de apă. Trotuarele și scările sunt fracturate și desprinse de clădire, în unele locuri acestea fiind invadate de vegetație”, se arată în descrierea imobilului.

Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *