Prima pagină » Business în România » Apelul unui antreprenor român după performanța lui David Popovici! Dacă firmele românești ar susține sportivii români, am avea mai multe performanțe

Apelul unui antreprenor român după performanța lui David Popovici! Dacă firmele românești ar susține sportivii români, am avea mai multe performanțe

30 iul. 2024, 15:45,
BZI.ro, în Business în România

Performanța lui David Popovici a trezit numeroase reacții în mediul online, iar un cunoscut antreprenor român a făcut un apel la toate firmele românești să susțină sportivii români pentru că doar așa, România va avea mai multe performanțe.

David Popovici a obținut aurul olimpic la proba de 200 de metri într-o finală pe care a câștigat-o la limită. A fost o finală dramatică, iar Popovici a urcat pe cel mai înalt podium.

Apelul unui antreprenor român după performanța lui David Popovici

Un cunoscut antreprenor român vorbește despre performanța lui David Popovici spunând că dacă mai multe firme românești ar susține sportivii români, am avea mai multe performanțe. Dacă mai multe companii ar susține sportul, similar cu ceea ce se întâmplă în alte țări, și dacă România ar dispune de mai multe firme puternice dispuse să investească în mișcarea olimpică, iar mai mulți antreprenori ar sprijini sportivii încă de la o vârstă fragedă, atunci am vedea o creștere a performanțelor remarcabile ale sportivilor români:

” “Vedetă rapidă”, un termen din marina, aşadar i se potriveşte perfect lui David Popovici în seara de 29 iulie 2024. Ne bucuram, suntem mândri, ne gândim la efortul lui, al familiei, al antrenorilor, ne gândim la viitoarele bucurii pe care David Popovici o să ni le ofere.  Ne bucuram, suntem mândri, ne gândim la efortul lui, al familiei, al antrenorilor, ne gândim la viitoarele bucurii pe care David Popovici o să ni le ofere. Poate unii dintre voi ţineţi minte, David Popovici a făcut reclamă la produsele Edenia, unul dintre sponsorii Comitetului Olimpic Român. Dacă aveţi ceva de la Edenia în frigider înseamnă că indirect, fără să va daţi seama, aţi contribuit in felul vostru la succesul lui David Popovici. ” a explicat Dragoş Damian, Terapia Cluj.

Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă ar trebui să cumpere românește

Dragoș Damian de la Terapia Cluj a declarat că dacă am avea mai multe companii puternice în România, mai mulți bani ar fi investiți în terenuri de sport, săli de sporturi de iarnă și bazine olimpice, ceea ce ar duce la formarea unui număr mai mare de sportivi de top, precum David Popovici, oferindu-ne astfel mai multe motive de mândrie și bucurie.

El a sugerat să ne uităm la lista sponsorilor Comitetului Olimpic Român, unde se află 16 companii care au avut încredere în David Popovici și în ceilalți peste 100 de atleți români prezenți la Jocurile Olimpice, susținând mișcarea olimpică. Damian a subliniat că dacă numărul acestor companii ar crește cu încă 10 sau 20 până la Jocurile Olimpice din 2028 de la Los Angeles, România ar câștiga mult mai multe medalii.

În final, el a felicitat performanța lui David Popovici și a promis să-și trateze prietenii cu un smoothie Edenia. Totodată, i-a invitat pe Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să achiziționeze ceva de la Dedeman, Pandora Prod sau Edenia.

Recent, Dragoș Damian, CEO-ul de la Terapia Cluj a stârnit unele controverse. Dragoș Damian, CEO-ul Terapia, una dintre cele mai mari fabrici de medicamente din România și unul dintre cei mai mari angajatori industriali din Cluj și din țară, a vorbit despre introducerea săptămânii de lucru de șase zile în Grecia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *