Prima pagină » Local » Apel umanitar pentru tânărul ieșean rămas fără piciorul drept după un accident tragic de motor. Are nevoie de fonduri pentru a reveni la o viață normală: „Este necesară recuperării și achiziționării unei proteze” – FOTO

Apel umanitar pentru tânărul ieșean rămas fără piciorul drept după un accident tragic de motor. Are nevoie de fonduri pentru a reveni la o viață normală: „Este necesară recuperării și achiziționării unei proteze” – FOTO

09 ian. 2024, 02:00, 2 ,
Cristina Doroftei în Local

Suferința continuă pentru tânărul ieșean, în vârstă de 21 de ani, care a fost implicat într-un accident tragic de motor. Gabriel Lișman este din municipiul Pașcani, comuna Sirețel, și a trecut prin momente de groază pe data de 12 septembrie 2023, atunci când motorul pe care-l conducea a intrat în coliziune cu o mașină. Acesta încă are nevoie de ajutor pentru a se putea recupera și pentru a-și achiziționa o proteză. Băiatul își dorește din suflet să se întoarcă la o viață normală, însă pentru a reuși acest lucru are disperată nevoie de ajutor.

Apel umanitar pentru Gabriel Lișman, ieșeanul care are nevoie de o proteză

Gabriel Lișman, tânărul implicat într-un accident de motor tragic

Băiatul încă are nevoie de ajutor pentru a se putea recupera, și pentru a-și achiziționa o proteză

Au trecut cinci luni de la accidentul respectiv, însă Gabriel Lișman are încă nevoie de ajutor. Costurile sunt prea mari, iar familia nu reușește să le acopere, din acest motiv, aceștia fac apel la oamenii care au posibilitatea și își doresc să schimbe destinul băiatului care la o vârstă fragedă trece printr-o perioadă foarte grea.

Tânărul avea permis pentru motor de aproximativ un an și jumătate. Era foarte prudent atunci când conducea, din acest motiv, cunoscuții acestuia sunt încă șocați. Acești au mai spus faptul că băiatul este încă în viața datorită faptului că purta cască de protecție. Deși a încercat, Gabriel Lișman nu a reușit să evite impactul. Motoarele erau pasiunea luni, drept urmare și-a făcut mai mulți prieteni care prin intermediul rețelelor de socializare încearcă să-l ajute.

„Prietenul nostru Gabriel Lișman a avut în urmă cu 5 luni un accident moto care s-a soldat cu amputarea piciorului drept. Vă rugăm, după puterile fiecăruia, să îl ajutați cu o mica donație, care este necesară recuperării și achiziționării unei proteze pentru a putea reveni la viața normală pe care o avea! Va mulțumim! Cont lei RO44BTRLRONCRT0CF3429901, Cont euro RO88BTRLEURCRT0CF3429901, titular Gabriel Lișman”, a publicat, pe rețelele de socializare, Andrei Coroeanu, prietenul lui Gabriel Lișman.

Tânărul este încă traumatizat după accident

Gabriel Lișman, tânărul implicat într-un accident de motor tragic

Băiatul își dorește din suflet să se întoarcă la o viață normală, însă pentru a reuși acest lucru are disperată nevoie de ajutor

Gabriel Lișman și-a pierdut piciorul drept. Apropiații au susținut faptul că Gabriel este încă traumatizat, spunând că acesta era conștient în momentul în care a fost scos de sub mașină și că a observat cum piciorul său rămâne acolo. Ulterior, tânărul a intrat direct în sala de operație, nu au mai fost șanse prin care să i se recupereze celălalt picior. Alături de acesta, pe motocicletă se află încă un pasager, în vârstă de 17 ani, care, din fericire, nu a rămas cu sechele pe viață. La momentul respectiv, acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, precum și mai multe contuzii și fracturi.

Gabriel Lișman, tânărul ieșean, în vârstă de 21 de ani, are nevoie de bani pentru a-și achiziționa o proteză. Băiatul apelează la bunătatea oamenilor, ca cei care au posibilitatea să doneze în contul menționat mai sus.

Comentarii
  • La care viata normala doreste eroul sa se intoarca ? La turat motorul de sa bubuie strazile noaptea ? Un wheelie pe linia continua ? Eu ma bucur ca a scapat cu viata si ca are mainile ca sa poata face in continuare poze cu degetele cracanate, ca asa da bine pe feisbuci. In rest, urmeaza campionatul de patinaj artistic. Aia nu poarta casca dar au 20 de degete, toate ale lor.

  • urăsc aceste Moto sunt bilete către cimitir prefer sa merg pe jos o viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024