Prima pagină » Actualitate » Apel făcut de Marcel Ciolacu către Klaus Iohannis: „Să renunţe să mai fie şi preşedintele PNL“ – VIDEO

Apel făcut de Marcel Ciolacu către Klaus Iohannis: „Să renunţe să mai fie şi preşedintele PNL“ – VIDEO

22 oct. 2020, 14:02,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut astăzi un apel către președintele României, Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu îi solciită șefului statului să renunţe să se comporte ca preşedintele PNL.

Liderul social democrat îi cere lui Klaus Iohannis să promoveze un dialog între forţele politice, pentru depăşirea crizei actuale, mai ales că principalii specialişti în domeniul sănătăţii se află acum la PSD.

„Fac în continuare un apel la preşedintele României să încerce măcar să devină preşedintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent. Cifrele de astazi ne dovedesc că măsurile urgente care trebuiesc luate nu sunt cele corecte. În continuare consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice. Acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedinte României renunţă să mai fie şi preşedintele PNL”, a declarat Marcel Ciolacu.

Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru cei care nu mai sunt pe listele PSD: „Este un ciclu democratic“

Președintele PSD le-a mulțumit pentru întreaga activitate tuturor celor care nu s-au mai regăsit pe listele pentru parlamentare.

„Le mulțumesc pentru întreaga activitate. Este un ciclu democratic. (…) Drumul PSD este unul foarte clar. Categoric că ne bucurăm de recâștigarea încrederii românilor după alegeri pierdute, avem o creștere de 10% la alegerile locale. Asta ne confirmă că drumul pe care am pornit, de reformă și reconstrucție al partidului, este cel corect”, a precizat Marcel Ciolacu.

Șerban Nicolae demisionează din PSD

Senatorul Șerban Nicolae a anunțat că demisionează din PSD, după ce nu a mai fost trecut de social democrați pe listă la alegerile parlamentare. Șerban Nicolae susține că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut în calitatea sa de parlamentare, iar eliminarea sa este ca și cum România l-ar fi scos pe Gheorghe Hagi din echipă, la cererea adversarilor.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului”, a spus Șerban Nicolae.

Liviu Pop este nehotărât, să plece sau nu din partid

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educației, a fost scos de pe lista PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 6 decembrie. Liviu Pop se adaugă unei liste mai lungi de parlamentari PSD care nu au mai fost incluși pe listele social democraților pentru noile alegeri parlamentare.

Supărat, senatorul Liviu Pop face acum un sondaj pe pagina sa de Facebook pentru a afla dacă ar trebui să demisioneze din partid.

„Desi am fost votat pentru prima pozitie la Senat de CEX PSD Maramures, am fost inlaturat de pe lista. Ce decizie credeti ca ar trebui sa iau: Sa raman in PSD? Sa imi dau demisia din PSD? Sa candidez din partea altui partid? Altceva? Va multumesc pentru eventualul raspuns. Respect!”, a scris pe pagina sa de Facebook Liviu Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *