Prima pagină » Economic Local » ApaVital se apucă de astupat găurile din drumuri! A pus la dispoziție un contract de 270.000 de euro
ApaVital se apucă de astupat găurile din drumuri! A pus la dispoziție un contract de 270.000 de euro

ApaVital se apucă de astupat găurile din drumuri! A pus la dispoziție un contract de 270.000 de euro

15 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, ApaVital SA, compania de apă-canal, a semnat contractul privind realizarea lucrărilor pentru refacerea sistemului rutier ca urmare a intervențiilor la avariile identificate pe rețelele de distribuție a apei potabile. Procedura a fost câștigată de către societatea Vam Sofi Trans SRL, din Iași. Contractul are o valoare de 1.298.960 lei, fără TVA, aproape 270.000 euro. Sunt vizate drumurile afectate de lucrările ApaVital din Zona Metropolitană. Plombările se vor face pe o suprafață totală de 8.410 metri pătrați.

„Prestatorul se obligă să presteze lucrările de refacere a sistemului rutier ca urmare a intervențiilor impuse de avariile care apar la releele de apă-canal și de înlocuiri de tronsoane ale rețelelor de apă și canal. Prestatorul va reface îmbrăcămintea asfaltică – tipuri de sisteme rutier pe tipuri de clasă de trafic: foarte greu, greu, medium, ușor”, se arată în caietul de sarcini.

Stația de mixturi asfaltice trebuie să fie la maximum 10 kilometri de obiectivele de executat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`