Prima pagină » Local » ApaVital scoate mai multe posturi la concurs! Ce posturi sunt scoase la concurs și ce condiții trebuie să îndeplinească ieșenii care doresc și aplice

ApaVital scoate mai multe posturi la concurs! Ce posturi sunt scoase la concurs și ce condiții trebuie să îndeplinească ieșenii care doresc și aplice

12 iul. 2022, 02:00, 5 ,
Emanuela Băluță în Local

Furnizorul de apă al Iașului, ApaVital, a anuțat scoaterea la concurs a următoarelor posturi: 1 post de tehnician devize și măsurători în construcții în cadrul Atelierului Proiectare, 2 posturi de proiectant inginer construcții în cadrul Atelierului Proiectare, 1 post operator la tratarea și epurarea apelor uzate în cadrul Stației de epurare Târgu Frumos, Sector epurare Sud, Secția epurare, 1 post de inginer în cadrul Biroului de verificare tehnică și comercială – Direcția Comercială, 2 posturi de agent serivicii client, în cadrul Serviciului comercial ZMI, 1 post de instalator în cadrul Serviciului Comercial ZMI și 3 posturi de mașinist la mașini pentru terasamente, în cadrul Secției Auto-Mecanică.

Data și locul desfășurării concursurilor de angajare diferă în funcție de postul dorit, dar majoritatea vor avea loc în cursul lunii iulie, în datele de 12, 28 și 29, în prima parte a zilei, în vreme ce altele nu au o dată fixă, fiind disponibile până la ocuparea postului.

 fatada sediului ApaVital

ApaVital a scos la concurs 1 post de tehnician devize și măsurători în construcții

ApaVital scoate mai multe posturi la concurs

 sigla ApaVital

ApaVital a scos la concurs 2 posturi de agent servicii client

Pentru postul de tehnician devize și măsurători în construcții în cadrul Atelierului de Proiectare, concursul se va desfășura în data de 29 iulie 2022, la ora 10:30 în incinta Centrului de formare profesională al ApaVital S.A. Cei care doresc să aplice pentru acest job trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă studii medii, diplomă curs formare profesională „Tehnician devize și măsurători în construcții”, informații de operare generală PC, iar cunoașterea programului InterSOFT constituie un avantaj. Pentru a se putea înscrie la concurs, doritorii trebuie să își trimită dosarul la registratura ApaVital S.A., strada M. Costăchescu nr. 6, până pe data de 26 iulie 2022.

Pentru cele 2 posturi de proiectant inginer construcții în cadrul Atelierului Proiect, concursul va avea loc în data de 28 iulie 2022, la ora 10:30, în incinta Centrului de formare profesională al ApaVital S.A. din strada Spital Pașcanu. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare tehnice (hidrotehnice/instalații/construcții), permis conducere auto categoria B (opțional), cunoștiințe generale de operare PC, iar acesta e avantajat dacă are experință în activitatea de proiectare/execuție, cunoașterea programului AutoCad/Allplan/InterSOFT, dar și cunoașterea programelor de calcul/simulare. Ca și în cazul postului de tehnician, și aici, pentru a putea participa la concurs, doritorii trebuie să își depună dosarul din timp, de data aceasta, până în data de 15 iulie 2022.

Pentru postul de operator la tratarea și epurarea apelor uzate în cadrul Stației de epurare Târgu Frumod, Sector epurare Sud, Secția epurare, concursul se va desfășura în data de 12 iulie 2022, la ora 09:00, la Stația de Epurare Iași. Condițiile de participare sunt următoarele: minimum 10 clase absolvite, permis de conducere auto (opțional), domiciliul în Târgu Frumos sau în localitățile limitrofe (opțional). Dosarul pentru a putea lua parte la concurs trebuie trimis până în data de 8 iulie 2022.

Concursul pentru postul de inginer în cadrul Biroului de verificare tehnică și comercială – Direcția Comercială, va avea loc în data de 12 iulie 2022, la ora 09:00, la Baza de producție ApaVital S.A. Cei care doresc să aplice pentru acest post trebuie să aibă studii superioare (construcții hidrotehnice/construcții civile, industriale și agricole/instalații pentru construcții/ mecanică absolvte cu diplomă de licență), cunoștiințe generale de operare PC și permis de conducere, categoria B.

grafica cu o mana care repara o teava de la instalatia de apa

ApaVital a scos la concurs 1 post de instalator

Celelalte posturi scoase la concurs

fatada Primariei din Targu Frumos

ApaVital a scos la concurs 1 post de operator la tratarea și epurarea apelor uzate în cadrul Stației de epurare Târgu Frumos

Celelalte 5 posturi nu au o dată fixă de desfășurare a concursului, locurile de muncă fiind disponibile până la ocuparea postului. După ce vor trimite dosarul de înscriere la concurs, depus la registratura ApaVital S.A., doritorii se vor prezenta la Baza de Producție ApaVital S.A.

Condițiile de participare pentru cele 2 posturi de agent servicii client sunt deținerea de studii medii, cunoștiințe generale de operare PC și permis conducere auto.

Pentru postul de instalator, este necesar ca doritorii să dețină calificare care să certifice competențele în ocupația de instalator, să aibă domiciliul în Iași sau în localitățile limitrofe și să dețină permis de conducere categoria B.

Cele 3 posturi de mașinist necesită deținerea de studii medii, calificare în ocupația de mașinist la mașini pentru terasamente, experiență în domeniu de minimum 1 an, domiciliul trebuie să fie în Iași sau în comune limitrofe și deținerea unui permise conducere auto (minim categoria Tr. Sau C.

Dosarul de înscriere pentru toate posturile trebuie să conțină în mod obligatoriu cererea de înscriere la concurs, notificarea de procesare echitabilă a datelor cu caracter personal aparținând candidaților, diploma de studii (copie), cartea de identitate (copie), adeverința medicală (copie) curriculum vitae și, opțional, o recomandare. ApaVital scoate mai multe posturi la concurs și, în funcție de poziția pentru care aplică, ar mai putea fi necesare și alte documente, dar mai multe date despre acestea pot fi găsite pe site-ul apavital.ro, secțiunea cariere.

Comentarii
  • Fara jital ,porc,damigeana sau plicu cu euroi naveti nicio sansa sa va angajati in mafia apavitali .

  • Vorbești aiurea nu-i nevoie de nicio șpagă, salariile mici fac sa nu vină nimeni. Vin oameni pregătiți și tu îi oferi salariul minim pe economie. Dar poate ca asa trebuie pentru a externaliza o parte din activități până dispare și Apavital miza sunt terenurile propice construcțiilor.

  • acum 5 ani ca sa il angajeze pe nepotumiu iam dat 2 porci si tot nu a fost multumit ingineru nu ii mai satura al de sus pe aceste gunoaie

  • Ferma animalelor

    Cadrele de conducere au salariile confidențiale. Sclavetii au salariul mediu pe economie.

  • mitica fara frica ..................

    peste 9000 de euro pe luna plus spaga ,bonusuri au cei din conducerea apa mortal iar muncitorii ce stau in glod in jur de 2000 lei si duc greul ………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024