Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cumpără soluții pentru tratarea apei potabile! Contractul are o valoare de 350.000 de euro
ApaVital SA cumpără soluții pentru tratarea apei potabile! Contractul are o valoare de 350.000 de euro

ApaVital SA cumpără soluții pentru tratarea apei potabile! Contractul are o valoare de 350.000 de euro

28 dec. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Apa potabilă din județul Iași va fi tratată cu soluții speciale. ApaVital SA va organiza achiziția la începutul lunii februarie a anului 2021. Furnizorii vor avea ocazia să liciteze pentru 5 loturi de soluții. Oferta cu prețul cel mai scăzut va fi declarată câștigătoare

Compania de apă-canal din Iași achiziționează soluții pentru tratarea apei potabile și reziduale. ApaVital SA organizează licitația pe data de 01.02.2021, prevederea bugetară fiind de 1.627.550 lei, fără TVA, aproximativ 350.000 euro. Procedura este împărțită în 5 loturi: clorură ferică concentrație 40 la sută, clorit de sodiu concentrație 25 la sută, hipoclorit de sodiu concentrație 13 la sută, clorit de sodiu concentrație 7,5 la sută și acid clorhidric concentrație 9 la sută. Necesarul este de 1.911 tone.

„Toate produsele trebuie să fie de cea mai bună calitate și realizate în concordanță cu standardele interne și internaționale valabile în prezent, standarde care vor fi menționate în ofertă, la fiecare specificație în parte. Toate mărfurile trebuie să fie însoțite obligatoriu la ofertare cu prospecte în limba română”, se arată în caietul de sarcini. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

Cantitățile solicitate vor fi depozitate la mai multe stații de tratare din județul Iași

Produsele vor fi transportate la stația de tratare apă potabilă Chirița, stația de epurare ape uzate Iași, stația de epurare ape uzate Pașcani și stațiile de epurare ape uzate Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Hârlău.

„Perioada de garanție minimă va fi conform legislației în vigoare. Toate cheltuielile legate de rezolvarea defectelor apărute și dovedite a fi urmare a neconformității produselor cad automat în sarcina ofertantului. Livrarea se va face doar pe baza comenzilor emise de ApaVital SA, în funcție de necesarul de moment al societății. Entitatea contractantă își rezervă dreptul de a nu comanda în totalitate reperele din prezentul caiet de sarcini. Dacă descărcarea mărfii necesită utilizarea de motostivuitor/macara, furnizorul va notifica în scris beneficiarul cu minimum 24 de ore înainte de data livrării mărfii. Livrarea se va face în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea comenzii”, se mai arată în documentația procedurii.

ApaVital a încheiat un contract pentru închirierea mai multor utilaje

Recent, compania de apă-canal a finalizat și licitația pentru închirierea mai multor utilaje pentru lucrările de terasamente la rețelele de apă și canalizare din județ. Valoarea finală a contractului este de 1.739.180 lei, fără TVA, aproape 360.000 euro. Mai precis, vor fi închiriate buldoexcavatoare funcționale pe pneuri ce urmează să fie folosite în zonele Târgu Frumos, Siret – Pașcani, Timișești, Prut – Bârlad. Contractul a fost semnat cu societățile Ema Agro-Construct SRL, Construct Hârlău SRL, Marvio SRL și Ame Turistic SRL.

„Va fi echipat la solicitarea entității contractante, în funcție de natura lucrărilor, cu picon pentru spargerea betonului/asfaltului și cupă încărcător frontal cu 6 funcții, cu lățimea cuprinsă între 1,8 – 2,4 m, capacitate de 0,8 – 1,2 metri cubi și braț excavator având cupa cu lățimea de 250 – 750 mm, capacitatea de 0,054 metri cubi – 0,5 metri cubi, care să permită săparea până la adâncimea de 4 metri”, se arată în descrierea utilajelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`