Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto! Contractul are o valoare de 600.000 euro
ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto! Contractul are o valoare de 600.000 euro

ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto! Contractul are o valoare de 600.000 euro

31 aug. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto. Achiziția este necesară pentru întreținerea utilajelor din dotare. Procedura a fost finalizată și s-a semnat contractul de 600.000 euro. Două firme din Iași au împărțit contractul. Una dintre firmele locale este controlată de o companie austriacă. Furnizarea se va realiza după semnarea mai multor contracte subsecvente

ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto. Recent, a fost finalizată licitația pentru piesele necesare. Produsele sunt necesare pentru autovehiculele sub 3,5 tone și peste 3,5 tone, procedura fiind împărțită în două loturi. După evaluarea ofertelor, cele două loturi au fost câștigate de către societățile Romdav SRL și Romtec Austria SRL. Ambele societăți au sediul social în municipiul Iași. Valoarea finală a contractului a ajuns la 2.824.563 lei, fără TVA, aproximativ 600.000 euro. Prima firmă este controlată de către Teodor Gârjan și Valentin Chirica. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei. În ceea ce privește Romtec Austria SRL, aceasta este controlată în proporție de 51 la sută de compania austriacă Interchim Austria Internationaler Chemiehandel GMBH. Celelalte 49 părți sociale sunt deținute de Radu Oghină și Ilie Viorel Bălăioru.

ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto prin intermediul unui acord-cadru

ApaVital SA va cumpăra piesele prin intermediul unor contracte subsecvente, în funcție de necesități.

„ApaVital SA are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate, context în care folosește un parc auto propriu format dintr-o mare varietate de mijloace auto (autoturisme, autoutilitare, autobasculante, autospecializate, tractoare, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare, remorci etc.) absolut necesare pentru deservirea populației din zonele de operare ale societății. Întreținerea, repararea și exploatarea parcului auto propriu sunt activități determinate pentru asigurarea permanentă, la timp și de calitate, a serviciilor precizate anterior”, se arată în caietul de sarcini.

Firma de apă-canal a finalizat și licitația pentru achiziția serviciilor de pază

ApaVital SA a semnat un contract și pentru asigurarea serviciilor de pază. Recent, compania de apă-canal a finalizat licitația pentru achiziția serviciilor de pază necesare pentru mai multe obiective situate în județul Iași. Comisia de evaluare a stabilit că oferta câștigătoare aparține societății Nord-Est Security Force SRL. Valoarea financiară finală a contractului a ajuns la 2.572.882 lei, fără TVA, aproape 550.000 euro. Societatea este administrată de către Constantin Constantinescu, care are și calitatea de asociat. În firmă mai apar ca asociați Andrei Robilă, Livia Constantinescu și Oana Elena Constantinescu. În 2018, cifra de afaceri a societății a fost de 8 milioane lei, profit de 287.612 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu un număr de 243 angajați. Contractul se va desfășura în perioada 9 septembrie 2020 – 8 septembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *