Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cumpără haine de protecție pentru angajați! Contractul are o valoare de 300.000 de euro
ApaVital SA cumpără haine de protecție pentru angajați! Contractul are o valoare de 300.000 de euro

ApaVital SA cumpără haine de protecție pentru angajați! Contractul are o valoare de 300.000 de euro

01 oct. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Mai multe loturi de echipamente și îmbrăcăminte vor fi comandate de compania ApaVital. Licitația este programată la mijlocul lunii octombrie 2021. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic depusă de participanții la procedură

Compania de apă-canal anunță noi achiziții. Pe data de 12.10.2021, ApaVital SA organizează o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de haine și accesorii vestimentare de lucru și protecție. Valoarea estimată a contractului este de 1.425.700 lei, fără TVA, aproape 300.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Contextul achiziționării echipamentului individual de protecție constă în protejarea lucrătorilor în efectuarea sarcinilor de muncă, eliminarea factorilor de risc (mecanici, biologici, chimici, termici etc.), a bolilor profesionale în conformitate cu legislația în vigoare, iar periodicitatea și condițiile pentru care se acordă acestea sunt reglementate prin contractul colectiv de muncă în vigoare. Autoritatea contractantă, prin achiziționarea echipamentului individual de protecție, are ca scop asigurarea celor mai bune condiții în desfășurarea procesului de muncă, apărarea vieții, integrității fizice și psihice, sănătății lucrătorilor și altor persoane participante la procesul de muncă”, se arată în caietul de sarcini.

În 2020, contractul pentru furnizarea echipamentelor a fost semnat cu societatea Global Sistem SRL, din Iași.

Autoritatea contractantă a stabilit necesarul de articole

Procedura a fost împărțită în două loturi: încălțăminte de protecție și îmbrăcăminte de uz profesional. Conform necesarului, vor fi achiziționate antifoane externe, bocanci automatiști, bocanci cu bombeu metalic, cască de protecție profesională, cizme pantalon, ochelari de protecție, căciulă de iarnă, ciorapi de iarnă, combinezon impermeabil, mănuși antitermice, mănuși antichimice, mănuși sudor, șapcă personalizată etc.

„Mostrele vor fi etichetate cu numele firmei ofertante și numele produsului menționat. Mostrele vor fi ambalate în cutii pe care se va scrie numele ofertantului, adresa ofertantului, lotul și procedura în cadrul căreia se depun și mențiunea «mostre». Fiecare cutie va conține un opis cu produsele aflate în interiorul acesteia. Mostrele trimise trebuie să respecte în totalitate cerințele minime impuse pentru fiecare produs în parte. Mostrele nu trebuie inscripționate”, se arată în documentația procedurii.

ApaVital va investi și în extinderea canalizării din comuan Tomești

Nu în ultimul rând, ApaVital a finalizat licitația pentru extinderea rețelei de canalizare din comuna Tomești, județul Iași, în zona Dealul Doamnei. Comisia de evaluare a stabilit că cea mai bună ofertă aparține societății Alsim Invest SRL, cu sediul social în județul Iași. Valoarea finală a contractului este de 616.235 lei, fără TVA, aproape 120.000 de euro. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 1,2 milioane lei, profit de 420.570 lei, datorii de 152.237 lei, cu un număr de 8 angajați. Firma este controlată de Doina Voroneanu. La procedură au mai participat societățile Thot Technology SRL, Lis Affair SRL, Casrep SRL, Geiger Transilvania SRL, Europartener SRL, Rekainstal Shop SRL, Saga Energy SRL – SO.I.M. SRL, Ema Agro – Construct SRL – Cornell’s Floor SRL, dar au fost descalificate. Primăria Tomești a organizat o licitație și pentru refacerea trotuarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`