Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cumpără echipamente pentru instalații! Contractul este de 400.000 euro
ApaVital SA cumpără echipamente pentru instalații! Contractul este de 400.000 euro

ApaVital SA cumpără echipamente pentru instalații! Contractul este de 400.000 euro

21 sept. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Societatea ApaVital SA achiziționează armături pentru rețelele de conducte. Patru societăți vor să câștige contractul de 400.000 euro. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Produsele trebuie să aibă o garanție de minimum doi ani

Compania de apă-canal a demarat, recent, o licitație pentru achiziția mai multor echipamente. Printre produsele solicitate se numără: compensator de dilatație, filtre pentru impurități, vană de reținere, aerisitor cu capac, robinet din alamă, etc. Valoarea estimată a achiziției este de 1.894.595 lei, fără TVA, aproximativ 400.000 euro. La procedură s-au înscris patru societăți: Eko King SRL, AMP Grup SRL, Fusion România SRL, Vestra Industry SRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Descrierea tehnică a produsului ofertat va fi în limba română și va include denumirea comercială a produsului, codul de catalog al produsului și producătorul acestuia. Specificațiile tehnice ale produselor ofertate trebuie să fie prezentate în paralel cu specificațiile tehnnice solicitate, astfel încât compararea să se realizeze cu ușurință. Descrierea tehnică nu va include date despre alte produse sau alte modele ale aceluiași tip de produs, care nu sunt incluse în ofertă. Specificațiile tehnice ale produselor ofertate trebuie obligatoriu să fie susținute de documentații originale: prospecte, foi de catalog, extrase din manualele de operare”, se arată în caietul de sarcini.

Garanția produselor trebuie să fie de 24 luni.

Canalizarea din zona Bucium va fi extinsă pe o lungime de 1,2 kilometri

Recent, ApaVital a lansat altă licitație pentru realizarea lucrărilor în zona Bucium. Lucrările au o valoare estimată de 772.046 lei, fără TVA, aproape 160.000 euro. La procedură s-au înscris mai multe societăți: General Instalații SRL, Casrep SRL, Laurențiu H SRL, Hidroterm SRL, Alsim Invest SRL, Inbit SRL, asocierea Saga Energy SRL – SO.I.M SRL și asocierea Ema Agro-construct SRL – Cornell’s Floor SRL – Teleconstruct Company SRL. Sunt vizate străzile Șt.O.Iosif, Teascului și stradela Dealul Bucium. Rețeaua de canalizare va avea o lungime de 1.260 metri liniari, în timp ce rețeau de distribuție se extinde cu 155 metri liniari.

„Realizarea unui sistem centralizat de evacuare a apelor uzate menajere asigură condiții de viață civilizată pentru locuitorii din zonele studiate. Conductele de alimentare cu apă există parțial, sunt subdimensionate, deci nu pot asigura debitul și presiunea apei la consumatori și nici realizarea unei rețele de hidranți exteriori. Alimentarea cu apă constituie, pentru centrele populate, o dotare indispensabilă, care condiționează desfășurarea vieții igienice a oamenilor și intervine ca factor important în aproape toate procesele de producție industrială”, se arată documentația procedurii.

Compania de apă-canal investește 600.000 euro în piese de schimb pentru parcul auto

ApaVital SA cumpără piese pentru vehiculele din parcul auto. Recent, a fost finalizată licitația pentru piesele necesare. Produsele sunt destinate autovehiculelor sub 3,5 tone și peste 3,5 tone, procedura fiind împărțită în două loturi. După evaluarea ofertelor, cele două loturi au fost câștigate de către societățile Romdav SRL și Romtec Austria SRL. Ambele societăți au sediul social în municipiul Iași. Valoarea finală a contractului a ajuns la 2.824.563 lei, fără TVA, aproximativ 600.000 euro. Prima firmă este controlată de către Teodor Gârjan și Valentin Chirica. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei. În ceea ce privește Romtec Austria SRL, aceasta este controlată în proporție de 51 la sută de compania austriacă Interchim Austria Internationaler Chemiehandel GMBH. Celelale 49 părți sociale sunt deținute de Radu Oghină și Ilie Viorel Bălăioru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024