Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cumpără consumabile pentru activitatea zilnică! Au fost depuse 5 oferte
ApaVital SA cumpără consumabile pentru activitatea zilnică! Au fost depuse 5 oferte

ApaVital SA cumpără consumabile pentru activitatea zilnică! Au fost depuse 5 oferte

22 ian. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Mai multe accesorii și consumabile vor fi achiziționate pentru laboratoarele din cadrul ApaVital SA. Procedura de achiziție a fost lansată în cursul acestei săptămâni. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Ofertele au intrat în etapa de evaluare financiară

Compania de apă-canal a lansat o nouă procedură pentru achiziția de accesorii și consumabile pentru laboratorul de apă potabilă. La procedura organizată recent au fost depuse 5 oferte din partea societăților Solagen Laboratory SRL, Awuator SRL, Tyd Elan SRL, Magesa Impex SRL și Merc International Impex SRL. Valoarea estimată a contractului este de 238.445 lei, fără TVA, aproape 50.000 de euro.

„Necesitatea achiziționării accesoriilor și consumabilelor de laborator este dotarea laboratoarelor în vederea monitorizării calității apei potabile distribuite populației, monitorizarea calității apei uzate preluate de consumatorii casnici și de la agenții economici, monitorizarea apei uzate epurate, deverstată în emisari/cursuri de ape, precum și controlul eficienței proceselor de tratare a apei în scopul potabilizării și a proceselor de epurare a apelor uzate”, se arată în caietul de sarcini.

O licitație asemănătoare a fost organizată și în anii trecuți.

Compania de apă-canal a împărțit licitația în 5 loturi

Conform documentației, procedura a fost împărțită în 5 loturi: accesorii și consumabile pentru laborator apă potabilă, accesorii și consumabile pentru laborator apă uzată, echipamente pentru laboratoarele secției de epurare, pentru secția de captare-tratare și pentru zona județeană Iași.

„Ca urmare a achiziției accesoriilor și consumabilelor de laborator se vor aduce beneficii în ceea ce privește calitatea și productivitatea angajaților la locul de muncă. De asemenea, se vor putea analiza local parametrii de proces și se vor putea realiza măsurători pentru anumiți parametri, la fața locului, conform standardelor de metodă. În specificațiile tehnice ale fiecărui lot de produse solicitate se va regăsi și destinația acestuia în cadrul unităților ierarhice ale entității contractante”, se mai arată în documentația procedurii.

Printre produsele solicitate se numără filtre, cronometru mecanic, cutii de plastic cu capac, dulap de siguranță pentru reactivi cu regim special de păstrare, membrană filtrantă din fibră de sticlă, pâlnii polipropilenă etc.

ApaVital SA achiziționeaază soluții pentru tratarea apelor potabile și reziduale

Mai mult, compania de apă-canal a lansat altă licitație pentru achiziția mai multor loturi de soluții pentru tratarea apei potabile și reziduale. Procedura este programată pe data de 01.02.2021, prevederea bugetară fiind de 1.627.550 lei, fără TVA, aproximativ 350.000 de euro. Procedura este împărțită în 5 loturi: clorură ferică concentrație 40 la sută, clorit de sodiu concentrație 25 la sută, hipoclorit de sodiu concentrație 13 la sută, clorit de sodiu concentrație 7,5 la sută și acid clorhidric concentrație 9 la sută. Necesarul este de 1.911 tone. Produsele vor fi transportate la stația de tratare apă potabilă Chirița, stația de epurare ape uzate Iași, stația de epurare ape uzate Pașcani și stațiile de epurare ape uzate Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Hârlău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024