Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cumpără anvelope pentru parcul auto din dotare! Contractul are o valoare de 100.000 de euro
ApaVital SA cumpără anvelope pentru parcul auto din dotare! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

ApaVital SA cumpără anvelope pentru parcul auto din dotare! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

19 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Compania ApaVital SA oferă 100.000 de euro furnizorilor de anvelope. Cu noile anvelope vor fi echipate camioanele, remorcile și utilajele din dotare. Contractul trebuie onorat în termen de 12 luni. Prețul cel mai mic este unul dintre criteriile de departajare. Pe de altă parte, ApaVital cumpără de 12 milioane de euro piese pentru parcul auto din dotare

Compania de apă-canal continuă programul de achiziții. Pe data de 31.03.2021, Apavital SA organizează o licitație pentru achiziția mai multor loturi de anvelope pentru sarcină mică, sarcină mare, camioane, remorci, semiremorci, utilaje pentru terasamente și motoscutere. Prevederea bugetară este de 473.096 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro.

„ApaVital SA are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate, context în care folosește un parc auto propriu format dintr-o mare varietate de mijloace auto (autoturisme, autoutilitare, autospecializate, tractoare, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare, remorci, motoscutere), absolut necesare pentru deservirea populației din zonele de operare ale societății (județele Iași și Neamț). Întreținerea, repararea și exploatarea parcului auto propriu sunt activități determinante pentru asigurarea permanentă la timp și de calitate a serviciilor precizate anterior. Durata contractului este de 12 luni, termen ce se calculează de la prima comandă emisă de către achizitor”, se arată în caietul de sarcini.

Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. În trecut, ApaVital SA a organizat achiziții similare. Campania de achiziții va continua și în perioada următoare.

Compania de apă-canal cumpără piese auto în valoare de 12 milioane de euro

Totodată, ApaVital SA organizează pe data de 08.04.2021 o licitație pentru achiziția de accesorii și piese pentru vehiculele din dotare. Prevederea bugetară a procedurii este de 58.878.328 lei, fără TVA, aproape 12 milioane de euro. Primul lot conține piese și accesorii pentru vehicule și pentru motoare de vehicule sub 3,5 tone, iar al doilea lot conține piese pentru autovehicule transport marfă sub 3,5 tone, autovehicule cu destinație specială, utilaje autopropulsate pentru lucrări, semiremorci, remorci. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru pe o perioadă de 2 ani. Un contract similar a fost semnat în trecut cu Romtec Austria. Conform procedurii, ApaVital SA a identificat un necesar maxim pentru lotul 1 de 57.378 piese, în timp ce pentru lotul 2, necesarul este de 67.468 piese.

„Toate cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte sau cu vicii ascunse, de remediere a defecțiunilor cauzate de acestea (inclusiv manoperă și montaj) sau restituire a contravalorii acestora, și dovedite a fi urmare a neconformității produselor, vor fi suportate de către ofertant. Constatarea defecțiunilor se va efectua la punctul de lucru al achizitorului. Ofertantul are obligația să se prezinte la punctul de lucru precizat de către achizitor în termen de maximum două zile lucrătoare de la semnalarea evenimentului”, se arată în documentația procedurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *