Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA cheltuie 470.000 de euro pe servicii de întreținere! Imprimantele și copiatoarele au intrat în reparații
ApaVital SA cheltuie 470.000 de euro pe servicii de întreținere! Imprimantele și copiatoarele au intrat în reparații

ApaVital SA cheltuie 470.000 de euro pe servicii de întreținere! Imprimantele și copiatoarele au intrat în reparații

25 aug. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

ApaVital SA cheltuie 470.000 de euro pe servicii de întreținere a imprimantelor și copiatoarelor. Recent, a fost semnat contractul subsecvent din acordul-cadru. Partea din contract are o valoare de aproape 100.000 euro. Valorile nu conțin TVA. În perioada următoare, compania de apă-canal continuă campania de achiziții publice

ApaVital SA cheltuie 470.000 de euro pe servicii de întreținere. Este vorba despre un acord-cadru încheiat anul trecut cu societatea Comservice-Company SRL, acum prezentă cu denumirea Aliant Business Solutions SRL, cu sediul în Bacău. Recent, a fost semnat un contract subsecvent în valoare de 100.000 de euro. Societatea se ocupă cu vânzarea echipamentelor de birou. Anul trecut, cifra de afaceri a societății a fost de 40,7 milioane lei, profit de 1,1 milioane lei, datorii de 12,7 milioane lei, cu un număr de 26 angajați. ApaVital a estimat că, anual, se vor realiza 1.302.000 imprimări monocrom pentru echipamentele de tip A4, 898.500 imprimări color pentru același tip de echipamente, 2.541.000 imprimări monocrom pentru echipamente de tip A3 și 220.500 imprimări color pentru echipamente de tip A3.

„Prestarea de tip service total include: furnizarea tuturor consumabilelor (cu excepția hârtiei recomandate), furnizarea pieselor de schimb, serviciile de reparare și întreținere aferente echipamentelor, manopera si deplasarea personalului de service, transportul materialelor și pieselor de schimb și toate taxele aferente, service-ul total la echipamentele multifuncționale, copiatoare, imprimante și faxuri se va tarifa la preț pe pagină la volumul lunar de imprimare realizat și colectarea consumabilelor folosite”, se arată în caietul de sarcini.

Compania de apă-canal a încheiat alt contract pentru achiziția echipamentelor radio

Recent, ApaVital SA a finalizat altă licitație pentru achiziția modulelor radio. Echipamentele urmează să fie montate pe branșamente, pentru citirea consumului. Sunt vizate locurile greu accesibile cum ar fi: subsoluri, cămine inundate, puncte termice. Contractul de furnizare a fost semnat cu societatea Vesta Industry SRL, din Botoșani. Valoarea acestuia este de 513.308 lei, aproximativ 100.000 euro. Societatea are patru asociați: Valeriu Iftime, Doru Popa, Ovidiu Jitaru, Petru Parfenov. În 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 56,4 milioane lei, profit de aproape 4 milioane lei, datorii de 17,5 milioane lei, cu un număr de 52 angajați. Firma din Botoșani trebuie să furnizeze 2.017 module de comunicații radio, la care se mai adaugă și 1.000 de șuruburi pentru montajul de pe contoare.

„În acest moment, pe toată aria de operare a ApaVital SA sunt montate circa 7.400 de dispozitive, creșterea progresivă a numerelor de branșamente impunând soluții rapide și sigure de citire a indexurilor, fără suplimentarea numărului de salariați dedicați”, se arată în situația actuală.

Pentru serviciile de pază, ApaVital va cheltui mai bine de jumătate de milion de euro

Recent, compania de apă-canal a finalizat licitația pentru achiziția serviciilor de pază necesare pentru mai multe obiective situate în județul Iași. Comisia de evaluare a stabilit că oferta câștigătoare aparține societății Nord-Est Security Force SRL. Valoarea financiară finală a contractului a ajuns la 2.572.882 lei, fără TVA, aproape 550.000 euro. Societatea este administrată de către Constantin Constantinescu, care are și calitatea de asociat. În firmă mai apar Andrei Robilă, Livia Constantinescu și Oana Elena Constantinescu. În 2018, cifra de afaceri a societății a fost de 8 milioane lei, profit de 287.612 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu un număr de 243 angajați. Contractul se va desfășura în perioada 9 septembrie 2020 – 8 septembrie 2021. Conform contractului, Nord-Est Security SRL prin serviciile de pază trebuie să asigure 26 posturi de pază în cadrul unui număr de 22 obiective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *