Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA a semnat un contract pentru servicii de pază! Nord-Est Security SRL va primi 550.000 euro
ApaVital SA a semnat un contract pentru servicii de pază! Nord-Est Security SRL va primi 550.000 euro

ApaVital SA a semnat un contract pentru servicii de pază! Nord-Est Security SRL va primi 550.000 euro

07 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

ApaVital SA a semnat un contract pentru servicii de pază. Nord-Est Security SRL, condusă de Constantin Constantinescu, a prins contractul de 550.000 euro. Serviciile vor fi asigurate pe o perioadă de 12 luni. Vor fi acoperite 26 posturi de pază

ApaVital SA a semnat un contract pentru servicii de pază. Recent, compania de apă-canal a finalizat licitația pentru achiziția serviciilor de pază necesare pentru mai multe obiective situate în județul Iași. Comisia de evaluare a stabilit că oferta câștigătoare aparține societății Nord-Est Security Force SRL. Valoarea financiară finală a contractului a ajuns la 2.572.882 lei, fără TVA, aproape 550.000 euro. Societatea este administrată de către Constantin Constantinescu, care are și calitatea de asociat. În firmă mai apar ca asociați Andrei Robilă, Livia Constantinescu și Oana Elena Constantinescu. În 2018, cifra de afaceri a societății a fost de 8 milioane lei, profit de 287.612 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu un număr de 243 angajați. Contractul se va desfășura în perioada 9 septembrie 2020 – 8 septembrie 2021.

ApaVital SA a semnat un contract pentru servicii de pază ce presupune ocuparea a 26 de posturi

Conform contractului, Nord-Est Security SRL prin serviciile de pază trebuie să asigure 26 posturi de pază în cadrul unui număr de 22 obiective.

„Serviciile de protecție personală specializată se solicită pentru asigurarea securității reprezentanților unității care se deplasează pe teren și care prin natura activității pe care o desfășoară pot fi supuși agresiunilor verbale și/sau fizice. Serviciile de protecție a persoanelor se vor efectua cu echipaje dotate corespunzător (armament, baston tonfă, spray lacrimogen) pentru intervenție și autovehicule specializate, în funcție de solicitările achizitorului, și se vor taxa separat față de celelalte servicii. Să dețină cu orice titlu cel puțin doi câini dresați pentru patrulare (Lacul Chirița), personalul de pază să fie dotat corespunzător cu uniformă și însemne distinctive, mijloace tehnice de comunicare, mijloace tehnice de apărare, mijloace de alarmare și semnalizare”, se arată în caietul de sarcini.

Firma de apă-canal a cumpărat echipamente pentru tratarea apei în valoare de aproape 70.000 euro

ApaVital SA cumpără și echipamente pentru tratarea apei. Recent, a fost finalizată licitația, contractul final ajungând la o valoare totală de 323.527 lei, fără TVA, aproape 70.000 euro. Procedura a fost împărțită în patru loturi: sistem de producere a dioxidului de carbon, instalații de dozare a hipocloritului de sodiu, sisteme de dozare a hipocloritului de sodiu, sistem de filtrare sub presiune cu material filtrant nisip cuarțos. Echipamentele vor fi folosite pentru stațiile de tratare a apei potabile Victoria și Vlădeni. Primul lot a fost câștigat de către societatea Blue Neon SRL, loturile 2 și 3 de către Grundfos Pompe SRL, în timp ce ultimul lot a fost adjudecat de către societatea Aqua System SRL. Autoritatea contractantă a ales ofertele cu prețul cel mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *