Prima pagină » Economic Local » ApaVital SA a semnat contractul pentru furnizarea de consumabile și accesorii! Două societăți au împărțit banii
ApaVital SA a semnat contractul pentru furnizarea de consumabile și accesorii! Două societăți au împărțit banii

ApaVital SA a semnat contractul pentru furnizarea de consumabile și accesorii! Două societăți au împărțit banii

22 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Mai multe accesorii și consumabile vor fi achiziționate pentru laboratoarele din cadrul ApaVital SA. Procedura de achiziție a fost finalizată în cursul săptămânii trecute. Comisia de evaluare a ales oferta cu prețul cel mai mic

Compania de apă-canal a finalizat o nouă procedură pentru achiziția de accesorii și consumabile pentru laboratorul de apă potabilă. Comisia de evaluare a ales ofertele ce aparțin societăților Solagen Laboratory SRL (București) și Merc International Impex SRL (Hunedoara). Valoarea finală a contractului este de 175.160 de lei, aproape 40.000 de euro.

„Necesitatea achiziționării accesoriilor și consumabilelor de laborator este dotarea laboratoarelor în vederea monitorizării calității apei potabile distribuite populației, monitorizarea calității apei uzate preluate de consumatorii casnici și de la agenții economici, monitorizarea apei uzate epurate, deversată în emisari/cursuri de ape, precum și controlul eficienței proceselor de tratare a apei în scopul potabilizării și a proceselor de epurare a apelor uzate”, se arată în caietul de sarcini. O licitație asemănătoare a fost organizată și în anii trecuți.

Printre produsele solicitate se numără filtre, cronometru mecanic, membrane

Conform documentației, procedura a fost împărțită în 5 loturi: accesorii și consumabile pentru laborator apă potabilă, accesorii și consumabile pentru laborator apă uzată, echipamente pentru laboratoarele secției de epurare, pentru secția de captare-tratare și pentru zona județeană Iași. Primul lot a fost câștigat de către societatea din București, restul loturilor revenind firmei din Hunedoara. Printre produsele solicitate se numără filtre, cronometru mecanic, cutii de plastic cu capac, dulap de siguranță pentru reactivi cu regim special de păstrare, membrană filtrantă din fibră de sticlă, pâlnii polipropilenă etc.

„Ca urmare a achiziției accesoriilor și consumabilelor de laborator, se vor aduce beneficii în ceea ce privește calitatea și productivitatea angajaților la locul de muncă. De asemnea, se vor putea analiza local parametrii de proces și se vor putea realiza măsurători pentru anumiți parametri, la fața locului, conform standardelor de metodă. În specificațiile tehnice ale fiecărui lot de produse solicitate se va regăsi destinația acestuia în cadrul unităților ierarhice ale entității contractante”, se mai arată în documentația procedurii.

ApaVital SA cheltuie 100.000 de euro pe mai multe loturi de anvelope

Totodată, pe data de 31.03.2021, Apavital SA organizează o licitație pentru achiziția mai multor loturi de anvelope pentru sarcină mică, sarcină mare, camioane, remorci, semiremorci, utilaje pentru terasamente și motoscutere. Prevederea bugetară este de 473.096 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. În trecut, ApaVital SA a organizat achiziții similare. Campania de achiziții va continua și în perioada următoare, pe data de 08.04.2021. Atunci este programată o licitație pentru achiziția de accesorii și piese pentru vehiculele din dotare. Prevederea bugetară a procedurii este de 58.878.328 lei, fără TVA, aproape 12 milioane de euro.

Primul lot conține piese și accesorii pentru vehicule și pentru motoare de vehicule sub 3,5 tone, iar al doilea lot conține piese pentru autovehicule transport marfă sub 3,5 tone, autovehicule cu destinație specială, utilaje autopropulsate pentru lucrări, semiremorci, remorci. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru pe o perioadă de 2 ani. Conform procedurii, ApaVital SA a identificat un necesar maxim pentru lotul 1 de 57.378 piese, în timp ce pentru lotul 2 necesarul este de 67.468 de piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *