ApaVital închiriază utilaje pentru a efectua mai multe lucrări în județele Iași și Neamț. Valoarea contractului ajunge la 300 de mii de euro

ApaVital închiriază utilaje pentru a efectua mai multe lucrări în județele Iași și Neamț. Valoarea contractului ajunge la 300 de mii de euro

03 feb. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Economic Local

Compania de apă-canal din Iași, ApaVital, închiriază utilaje pentru realizarea lucrărilor de intervenție la rețelele de apă și canalizare. Licitația urmează să fie realizată la jumătatea lunii februarie 2024, iar criteriul de departajare a ofertelor este prețul cel mai mic

ApaVital anunță noi investiții. Compania trebuie să intervină în mai multe zone din județele Iași și Neamț, la rețeaua de apă și canalizare. Pentru astfel de lucrări sunt necesare anumite utilaje pe care ApaVital nu le are în dotare. Valoarea estimată a contractului este de 1.515.000 de lei, fără TVA, aproximativ 300 de mii de euro.

ApaVital închiriază utilaje

Termenul pentru depunerea ofertelor este până la data de 12 februarie 2024. Perioada de valabilitate a contractului este de 12 luni de zile. ApaVital are nevoie de buldozere și excavatoare pentru lucrările unde se efectuează săpături, umpluturi, nivelări, manipularea țevilor, spargerea plăcilor de beton.

„Închirierea utilajelor este necesară pentru executarea de lucrări la rețelele de apă și canalizare. În ansamblu, aceste lucrări necesită săpături, umpluturi, nivelări, precum și manipularea conductelor, a fitingurilor, a plăcilor prefabricate din beton și, în general, a materialelor utilizate în cadrul lucrărilor mai sus menționate. Se vor executa lucrări atât în zona urbană, cât și în zona rurală. Lucrările implică următoarele categorii de operațiuni: spargere beton / asfalt, săpătură mecanizată cu buldoexcavatorul multifuncțional pe pneuri, umpluturi și nivelări de pământ, încărcarea pământului rezultat din săpătură, descărcarea conductelor, a plăcilor prefabricate și a altor materiale la locul în care se execută lucrarea”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul este împărțit în loturi

Ofertantul trebuie să asigure execuția lucrărilor de săpătură și umpluturi la conductele de apă și canal, amplasate pe unitățile administrative teritoriale din loturile stipulate. Contractul este împărțit în două loturi: LOT 1-Zona Târgu Frumos; LOT 2-Zona Timișești. Pentru zona Târgu Frumos sunt vizate 25 de localități unde se va interveni, iar pentru zona Timiștești sunt 10 localități.

„Utilajul va fi închiriat cu deservanți/conducător auto, iar alimentarea cu combustibil și întreținerea acestuia cad în sarcina exclusivă a operatorilor economici (ofertanții). Dacă în perioada comandată de efectuare a lucrărilor de săpătură utilajul închiriat este imobilizat din diverse cauze, operatorul economic se obligă să îi pună la dispoziție entității contractante un alt utilaj echivalent, fără costuri suplimentare, iar repunerea în funcțiune a utilajului închiriat trebuie să se facă în timpul cel mai scurt posibil. Datorită faptului că aria de operare a companiei este exstinsă este posibil ca în aceeași perioadă să existe solicitări în mai multe zone de lucru simultan și ca atare să fie mai multe comenzi”, se mai arată în documentația procedurii.

ApaVital închiriază din nou utilaje pentru a efectua mai multe lucrări în județele Iași și Neamț.

Comentarii
  • adrian berescu

    poate prinde si MAZDRAG ceva ciolan

  • Clanul Prafuitii

    O să prindă sigur și Mazdrag, doar e mâna dreaptă a lui Mihailescu cel bătrân, care e interpusul lui Dorus la șpagă! Doar fac toți bara -bara , împreună cu Tatu și Nistor bețivul( cel mai jegos și penal lider de sindicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *