Prima pagină » Economic Local » ApaVital cumpără hidranți de aproape 100.000 de euro! Contractul a fost câștigat de către o firmă din Botoșani
ApaVital cumpără hidranți de aproape 100.000 de euro! Contractul a fost câștigat de către o firmă din Botoșani

ApaVital cumpără hidranți de aproape 100.000 de euro! Contractul a fost câștigat de către o firmă din Botoșani

24 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Apavital SA, societatea de apă-canal, a finalizat o licitație pentru achiziționarea de hidranți subterani. Contractul a fost câștigat de către Vestra Industry SRL, din Botoșani, cu o ofertă financiară de 468.780 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Necesarul este de 230 de cutii de protecție pentru hidrant stradal, de diferite dimensiuni, 230 – cot fontă cu picior și flanșe 230 hidranți subterani.

„Perioada de garanție asigurată trebuie să fie de minimum 24 de luni de la data furnizării. Durata de viață a produsului indicată de furnizor nu va fi mai mică decât durata normală de funcționare solicitată. Toate cheltuielile legate de rezolvarea defectelor apărute și dovedite a fi urmare a neconformității produselor, inclusiv cheltuielile de transport, cad în sarcina ofertantului. Furnizorul răspunde în perioada de garanție tehnică pentru calitatea produselor, în conformitate cu standardelor și normativelor legale. Achizitorul are dreptul de a notifica imediat furnizorului, în scris, orice plângere sau reclamație ce apare în conformitate cu această garanție. La primirea unei astfel de notificări, furnizorul are obligația de a înlocui produsul în termen de trei zile lucrătoare, fără costuri suplimentare pentru achizitor, doar în situația în care produsele fac obiectul garanției tehnice (defect fabricație, viciu de producție)”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
11 iulie 2024
11 iulie 2024