Prima pagină » Economic Local » ApaVital cumpără calculatoare și laptopuri noi, în valoare de 967.767 de lei
ApaVital cumpără calculatoare și laptopuri noi, în valoare de 967.767 de lei

ApaVital cumpără calculatoare și laptopuri noi, în valoare de 967.767 de lei

24 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Economic Local

ApaVital a anunțat noi investiții pentru partea tehnică și cumpără calculatoare și laptopuri noi. Contractul ajunge la o valoare de 967.767 de lei, cu tot cu TVA

ApaVital are un sistem vast nu doar de rețea de apă și canalizare, ci și de bază de date pentru funcționarea echipamentelor și monitorizarea fișelor clienților. Astfel, deoarece noile programe software au nevoie de mai multe resurse pentru rulare, compania investește în echipamente mai puternice.

ApaVital cheltuie 967.767 de lei pentru calculatoare și laptopuri

Deoarece unele unități de lucru sunt învechite, programele nu mai pot rula în mod normal, ceea ce îngreunează activitatea angajaților din societate. Compania a lansat o licitație pentru furnizare de echipamente IT până la data de 6 august 2024. Contractul de 195.000 de euro va fi semnat pe o perioadă de 12 luni.

„Se impune achiziționarea calculatoarelor atât pentru asigurarea accesului la ERP-ul ApaVital pentru personalul nou angajat, cât și pentru înlocuirea unor calculatoare mai vechi ce nu mai fac față din punct de vedere a cerințelor tehnice pentru noile aplicații utilizate în cadrul ApaVital, precum și pentru dotarea echipelor de lucru din teren, iar monitoarele sunt necesare întrucât noile aplicații utilizate necesită monitoare de dimensiuni mai mari pentru desfășurarea optimă a activității”, este precizat în documentație.

Contractul a fost împărțit în mai multe loturi, în funcție de produsele cerute.

„Produsele solicitate: Lot 1. Laptopuri- 10 bucăți; Lot 2. Desktopuri – 12 bucăți; Lot 3. Stații de lucru All in One – 40 bucăți; Lot 4. Monitoare 27 inch – 15 bucăți; Lot 5. Monitoare 32 inch – 10 bucăți; Lot 6. Echipament de inventariere și monitorizare a dispozitivelor conectate la rețeaua de date. Toate cheltuielile legate de rezolvarea defectelor apărute și dovedite a fi urmare a neconformității produselor din prezentul caiet de sarcini, precum și ridicarea produsului pentru a fi trimis la service cad automat în sarcina ofertantului. Toate produsele vor fi obligatoriu însoțite la livrare de următoarele documente: aviz de însoțire a mărfii; declarație de conformitate; fișă de securitate; certificat de calitate; certificat de garanție”, apare în caietul de sarcini.

Ofertantul trebuie să respecte indicațiile

Conform specificațiilor din caietul de sarcini, produsele solicitate trebuie să aibă componente de ultimă generație care pot rula fără probleme orice program. Specificațiile tehnice conțin produse de la mărci recunoscute, precum Intel sau Nvidia.

„Toate produsele trebuie să fie noi, de cea mai bună calitate și realizate în concordanță cu standardele interne și internaționale valabile în prezent, standarde care vor fi menționate în ofertă la fiecare specificație în parte. Specificațiile tehnice care indică un anumit producător, o anumită origine sau un anumit procedeu ori care se referă la mărci, brevete, tipuri, la o origine sau la o producție specifică”, este stipulat în caietul de sarcini.

ApaVital învestește 195.000 de euro pentru calculatoare și laptopuri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *