Prima pagină » Economic Local » ApaVital cheltuie peste 430 de mii de euro pentru serviciile poștale! Contractul de distribuire a corespondenței este de un an
ApaVital cheltuie peste 430 de mii de euro pentru serviciile poștale! Contractul de distribuire a corespondenței este de un an

ApaVital cheltuie peste 430 de mii de euro pentru serviciile poștale! Contractul de distribuire a corespondenței este de un an

30 oct. 2023, 02:00,
Alexandra MAISNER în Economic Local

ApaVital cheltuie peste 430 de mii de euro pentru serviciile poștale. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP

Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), ApaVital SA caută firme pentru serviciile poștale de distribuire a corespondenței, precum facturi, notificări și alte documente. Valoarea contractului este de peste 2 milioane de lei, fără TVA. Societățile interesate pot depune ofertele financiare până la data de 13 noiembrie 2023.

ApaVital cheltuie peste 430 de mii de euro pentru serviciile poștale

Contractul va avea o durată de 12 luni, iar livrarea standard este estimată pentru un număr de 550.000 de facturi sau plicuri pe an.

„Pentru buna desfășurare a activității propuse și menținerea nivelului serviciilor cerute de utilizatori, în cadrul Entității contractante este necesară implementarea unei soluții pentru obținerea reducerii costurilor de producție și de logistică prin externalizarea acelor activități care nu sunt direct legate de furnizarea serviciilor de bază ale societății ApaVital SA. Scopul acestei achiziții este externalizarea activității de servicii cu privire la procesul de prestare a activității de distribuire a corespondenței – facturi, notificări și alte documente, de la momentul preluării până la momentul predării corespondenței de către utiliza/beneficiari.

Sursa de finanțare a contractului de achiziții publice de servicii ce urmează a fi atribuit este din surse proprii. Prestatorul este reponsabil pentru corelarea întregii game de servicii cu privire la procesul de prestare a activității de distribuire a corespondenței. Proporția trimiterilor de corespondență este aproximativă, reprezintă astfel: 25 la sută în reședința de județ, 70 la sută în restul județului și 5 la sută în alte localități și județe din România. Contractul se desfășoară pe o perioadă de 1 an, intră în vigoare la data de 01.01.2024 și se va finaliza la data de 31.12.2024 inclusiv”, se arată în documentele procedurii de licitație publicate.

ApaVital investește peste 3 milioane de lei în sistemele de pompare

Operatorul de apă-canal de pe raza județului Iași face o nouă investiție majoră la infrastructura pentru furnizarea apei potabile. Sistemele de pompare sunt foarte vechi, iar din cauza uzurii există riscuri mult mai mari să se defecteze. Astfel, conform contractului, vor fi aduse 197 de pompe noi, iar personalul va fi instruit pentru a le folosi. Investiția ajunge la aproximativ 3.212.260 de lei, undeva la peste 640 de mii de euro. Termenul-limită până când ofertanții își pot depune candidatura pentru contract este data de 14 noiembrie 2023.

„Obiectul contractului îl constituie: furnizarea de pompe, moto/electropompe și accesorii necesare asigurării funcționării la parametrii optimi a sistemelor de pompare din aria de operare a Operatorului ApaVital SA Iași; instruirea personalului de exploatare al Entității contractante; asistență tehnică pentru întreținere și reparații în perioada de garanție. Astfel, scopul acestei proceduri de achiziție publică este cumpărarea, instalarea, punerea în funcțiune a grupurilor de pompare solicitate și instruirea personalului.

Pentru toate produsele incluse în contract garanția este de minim 12 luni și va curge de la data recepționării de către achizitor, fără obiecțiuni, a produselor furnizate. La livrare se va prezenta manualul de utilizare în limba română, pentru fiecare produs furnizat, în format tipărit. Durata totală a implementării contractului este de maxim 12 luni de la data semnării acestuia, iar toate produsele trebuie să fie noi, neutilizate”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital cheltuie peste 430 de mii de euro pentru serviciile poștale. Firmele interesate pot depune ofertele financiare în cadrul procedurii de licitație lansate pe SEAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *