Prima pagină » Economic Local » ApaVital a semnat un contract de 180.000 euro, pentru achiziționarea unor produse de balastieră
ApaVital a semnat un contract de 180.000 euro, pentru achiziționarea unor produse de balastieră

ApaVital a semnat un contract de 180.000 euro, pentru achiziționarea unor produse de balastieră

16 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Apavital SA, societatea de apă-canal a Consiliului Județean Iași, a finalizat o licitație pentru achiziționarea unor produse de balastieră și de carieră. Contractul în valoare de 855.650 lei, fără TVA, aproape 180.000 euro, a fost semnat cu societatea Simmar Trans SRL. Necesarul este de piatră spartă granulată – 8.500 tone, balast – 150 metri cubi, nisip nespălat de râu (pufar) – 250 metri cubi, nisip spălat – 920 metri cubi, sort – 1.050 metri cubi.

„Produsele de balastieră și carieră vor fi utilizate de către sectoarele de producție pentru asigurarea patului de pozare a conductelor și refacerea amplasamentului la starea inițială în urma intervențiilor la rețelele de apă și canalizare. Necesitatea achiziționării acestor produse pentru asigurarea continuității desfășurării activității de întreținere, exploatare și extindere a sistemului de alimentare cu apă și canalizare a fost creată din motivația optimizării costurilor de exploatarea eficientă și în condiții de siguranță a obiectivelor existente din cadrul sectoarelor de exploatare”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *