Prima pagină » Economic Local » ApaVital a semnat un contract de 140.000 euro cu o firmă poloneză! Vor furniza licențe Microsoft
ApaVital a semnat un contract de 140.000 euro cu o firmă poloneză! Vor furniza licențe Microsoft

ApaVital a semnat un contract de 140.000 euro cu o firmă poloneză! Vor furniza licențe Microsoft

18 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, ApaVital SA, compania de apă-canal, a lansat o licitație pentru achiziționarea unor licențe Microsoft „Enterprise Agreement Subscription”. Licențele sunt necesare pentru folosirea noilor versiuni de software, din cadrul departamentului IT al companiei. Contractul de 140.000 euro a fost încheiat cu societatea Asseco See SRL, din București, deținută de compania poloneză Asseco South Eastern Europe SA. A fost singura firmă participantă la procedură. Anul trecut, societatea a avut o cifră de afaceri de 136,8 milioane lei, cu 122 de angajați. Necesarul este de 800 de licențe.

„Administrarea subscripției pentru licențe se face prin intermediul unui manager tehnic de cont dedicat, aparținând echipei de specialiști a ofertantului. Se vor pregăti ateliere în legătură cu software-ul de bază, la solicitarea autorității contractante, conduse de un instructor, la sediul achizitorului. Acestea vor fi asigurate integral de către specialiștii ofertantului. Se pot solicita un număr de maximum 10 ateliere pe durata întregului contract”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`