Prima pagină » Local » ApaVital a lansat o nouă aplicație pentru clienții care au contract cu operatorul de apă-canal
ApaVital a lansat o nouă aplicație pentru clienții care au contract cu operatorul de apă-canal

ApaVital a lansat o nouă aplicație pentru clienții care au contract cu operatorul de apă-canal

03 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

ApaVital are o nouă aplicație pentru clienții săi. MyApavital ar trebui să faciliteze accesul clienților la facturi și la situația contractului cu compania

ApaVital este în continuu proces de digitalizare, tot mai mulți oameni optează pentru factura electronică, însă și compania trebuie să asigure mijloace de operare pentru clienți. Astfel, oamenii vor putea avea acces mai ușor la datele din contract.

ApaVital are o aplicație nouă

Aplicația se poate găsi deja pe Google Play și Apple Store și poate fi descărcată gratis. Clienții se pot conecta cu codul de client de pe contract. Oamenii pot lăsa un feedback despre cum funcționează aplicația și pot sugera modificări în funcție de problemele pe care le întâmpină în timpul accesării.

„ApaVital S.A. a lansat noua aplicație MYAPAVITAL, disponibilă pentru utilizatorii de Android, iOS și web. Această nouă versiune a fost publicată în Google Play și Apple Store și aduce o serie de îmbunătățiri majore și funcționalități noi, menite să ofere utilizatorilor o experiență îmbunătățită în gestionarea serviciilor de apă și canalizare. Noua aplicație, MYAPAVITAL, înlocuiește aplicația ApaVital Iași, care a fost disponibilă până în prezent și a devenit nefuncțională odată cu lansarea noii aplicații. Aplicația MYAPAVITAL este destinată clienților care au un contract încheiat cu ApaVital S.A. și cărora le-a fost emisă deja o factură”, a transmis Ioan Savin, asistent comunicare ApaVital.

Mai multe funcționalități

Compania avea în trecut o altă aplicație, dar de data aceasta, noua aplicație va avea mai multe opțiuni. Plata facturii se poate face mult mai ușor prin aplicație. De asemenea, vor putea transmite indexul de la contorul de apă fără a mai fi necesară deplasarea unui operator. Și, de asemenea, în aplicație va exista tot istoricul consumului pentru a putea fi comparat.

„Funcționalitățile disponibile în noua aplicație, MYAPAVITAL, sunt următoarele: acces facil la contul de client – utilizatorii pot verifica soldul, istoricul facturilor și pot efectua plăți direct din aplicație. Aplicația oferă și posibilitatea de a gestiona mai multe contracte și locurile de consum aferente acestora. Transmitere index contor – aplicația permite transmiterea rapidă și precisă a citirilor indexului de pe contor, asigurând o facturare corectă și evitarea aplicării estimărilor de consum. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza istoricul citirilor și istoricul consumurilor de apă. Notificări și alerte – utilizatorii primesc notificări în timp real despre lucrări planificate, avarii sau alte informații relevante. Aceste notificări pot fi personalizate, permițând utilizatorilor să aleagă tipurile de alerte pe care doresc să le primească prin SMS sau pe e-mail. Plată în siguranță a facturilor – aplicația oferă opțiuni pentru plata rapidă și sigură a facturilor, oferind, în același timp, un istoric complet al plăților efectuate. De asemenea, se pot efectua și plăți parțiale și plăți în avans. Utilizatorii pot monitoriza mai ușor tranzacțiile efectuate și pot avea o evidență a cheltuielilor”, a mai precizat Ioan Savin.

ApaVital a lansat aplicația nouă pentru a facilita accesul clienților la datele din contract.

Comentarii
  • Cine a vandut apa Pascanenilor catre APAVITAL, sa fie blestemat de Dumnezeu si de Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Preacurata lui Maica, si de 4 sfinti evanghelisti,si de sfintii verhovnici apostoli Petru si Pavel si de ceilalti si de cei 318 sfinti parinti
    purtatori de Dumnezeu de la Nicheea, si de toti sfintii care din veac au
    placut lui Dumnezeu, si sa fie asemenea lui Iuda si blestematului Arie.

    Ei sunt Blestematii Pascaniului care fara frica de Dumnezeu au votat PENTRU vanzarea apei catre
    ApaVital Iasi SI PRETUL APEI DE 16 LEI/MC si au vandut veneticilor, viitorul copiilor nostri pentru 15 lei un mc de apa

    Dorin Nechifor – PNL
    Diana Acsinte – PNL,
    Enea Neculai – PNL
    Vasile Anton – PNL
    Andrei Varca – PNL
    Simona Palade – PSD
    Alexa Bogdan – PSD
    Gabriela Nedelcu – PSD
    Marius Putintelnicu – PSD
    Apostol Carmen – PSD
    Vasile Haldan – PSD
    Vasile Axinte – PSD
    Vasile Balau – PSD
    Stefan Voinea – PPDD

    „BLESTEMATI FIE EI, IN VECII VECILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`