Prima pagină » Local » ApaVital a găsit o nouă modalitate de a evita aglomerările la ghișee. Au fost montate automate pentru plata facturilor în trei zone din Iași

ApaVital a găsit o nouă modalitate de a evita aglomerările la ghișee. Au fost montate automate pentru plata facturilor în trei zone din Iași

07 nov. 2020, 02:00,
Alexandra Abonicesei în Local

ApaVital Iași ia noi măsuri pentru a evita aglomerările la casierii în perioada în care numărul infectărilor cu COVID-19 crește simțitor. Astfel, la sediile operatorului de apă-canalizare din municipiul Iași au fost montate trei automate de plată a facturilor. Totodată, s-au simplificat procedurile pentru plata online a facturilor, oferind ieșenilor posibilitatea efectuarii de plăți directe, fără a mai fi nevoie de crearea unui cont de utilizator

Utilizatorii ApaVital Iași au la dispoziție noi facilități pentru plata facturilor. Având în vedere riscul tot mai mare al infectării cu noul coronavirus, operatorul de apă-canalizare a decis să evite aglomerările la ghișee prin montarea a trei automate pentru plata facturilor în diverse zone ale orașului Iași. Automatele aparțin companiei SelfPay care are în județul Iași circa 100 de astfel de aparate.

„Este o rețea și am optat în baza unei colaborări să avem și la sediile noastre o alternativă de plată în vederea descongestionării activităților de casierie. Astfel, la sediul societății din strada Mihai Costachescu nr. 6 (Copou), în Baza de producție ApaVital, strada Aurel Vlaicu nr. 78 (Tătărași – Doi Băieți) și la Stația Cerna, strada Milcov nr. 8 (lângă Piața Alexandru cel Bun) au fost montate automate de plata Self Pay, prin intermediul cărora se pot achita facturile emise cu coduri de bare. Plățile se pot face atât cu numerar cât și cu card bancar”, au precizat reprezentanții ApaVital Iași.

Operațiunile utilizatorilor ApaVital Iași pot fi realizate exclusiv online

Totodată, ApaVital Iași a lansat de luni, 26 octombrie 2020, un nou site prin care va transmite utilizatorilor cele mai noi informații într-un mod mult mai dinamic și mai eficient. În doar câțiva pași simpli, clienții ApaVital pot efectua plăți online direct pe site, își pot crea un cont special, pot transmite indexul apometrului și au la dispoziție facturile emise.

„Noul site reprezintă un canal de comunicare aliniat la trendurile actuale, atât în ceea ce privește designul, cât și legat de ușurința de utilizare. Site-ul conține informații utile, actualizate permanent, pentru toate segmentele de public. De exemplu, viitorii clienți ApaVital au la dispoziție toate detaliile și documentațiile necesare pentru obținerea unui aviz sau pentru încheierea unui contract de furnizare și pot afla pașii care trebuie parcurși la execuția lucrării”, au mai menționat șefii ApaVital Iași.

Facturile ApaVital se pot trimite online

În aria de operare ApaVital sunt peste 660 de puncte în care se pot efectua plăți în numerar ale facturilor de apa și canalizare, distribuite relativ echilibrat pe teritoriul municipiului și județului Iași. Este vorba despre punctele plată la locații PayPoint, PayZone, Westaco (aflate în diverse benzinarii sau în supermarket-uri), Self Pay și Mobile Distribution (Un-doi Centrul de plăți). Pe de altă parte, utilizatorii ApaVital pot plăti facturile și realiza operațiuni de pe orice tip de dispozitiv. De pe noul site, aceștia vor beneficia în continuare și de informații precum cele referitoare la întreruperile de furnizare a apei potabile pentru efectuarea unor lucrări de modernizare sau remedierea unor avarii în anumite zone, pentru întreaga arie de operare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *