Prima pagină » Economic Local » ApaVital a desemnat câștigătorul pentru serviciile de pază din Iași! Contractul are o valoare de 560.000 de euro!
ApaVital a desemnat câștigătorul pentru serviciile de pază din Iași! Contractul are o valoare de 560.000 de euro!

ApaVital a desemnat câștigătorul pentru serviciile de pază din Iași! Contractul are o valoare de 560.000 de euro!

01 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Un nou contract de pază va fi derulat de compania ApaVital SA. Comisia de evaluare a desemnat societatea care va asigura serviciile de pază pentru obiectivele companiei din Iași. Prețul cel mai mic a fost un criteriu de departajare

Compania de apă-canal din Iași a încheiat noi achiziții în această perioadă. Recent, ApaVital SA a finalizat o licitație pentru achiziția serviciilor de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecție a persoanelor ce aparțin companiei. În ceea ce privește lotul de la Iași, procedura a fost adjudecată de societatea Nord-Est Security Force SRL, din Iași. Societatea este deținută de 4 asociați: Oana Elena Constantinescu, Livia Constantinescu, Andrei Robilă și Constantin Constantinescu.
În 2020, cifra de afaceri a firmei a fost de 10.848.006 lei, cu un profit de 362.962 de lei, datorii de 1,9 milioane de lei, cu un număr de 288 de angajați. Pentru lotul de la Iași, valoarea finală a contractului este de 2.842.394 de lei, fără TVA, adică aproape 560.000 de euro.

„Cerințe generale obligatorii: să dețină cu orice titlu cel puțin doi câini dresați pentru patrulare, personalul de pază să fie dotat corespunzător cu uniformă și însemne distinctive, mijloace tehnice de comunicare (stație radio), mijloace tehnice de apărare (baston – tonfă, spray lacrimogen), mijloace de alarmare și semnalizare (fluier, lanternă), dotarea cu armamentul și muniția aferentă pentru personalul de la posturile înarmate”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital a alocat 100.000 de euro pentru paza obiectivelor din județul Neamț

Totodată, lotul pentru paza obiectivelor din județul Neamț a fost câștigat de societatea Sheriff Guard Protection SRL, cu o ofertă de 431.517 lei, fără TVA, adică aproape 100.000 de euro. Pentru lotul din județul Neamț, necesarul constă în trei posturi.

„Serviciile de protecție personală specializată se solicită pentru asigurarea securității reprezentanților unității care se deplasează pe teren și care, prin natura activității pe care o desfășoară, pot fi supuși agresiunilor verbale și / sau fizice. Serviciile de protecție a persoanelor se vor efectua cu echipaje dotate corespunzător pentru intervenție și autovehicule specializate, în funcție de solicitările achizitorului și se vor taxa separat față de celelalte servicii”, se arată în documentația procedurii.

Obiectivele din zona Timișești se întind pe o suprafață de 5.620 de metri, în zona satelor Plăieșu – Timișești – Zvoronești.
În privința lotului din județul Iași, necesarul constă în 25 de posturi de pază. Pe parcursul contractului, ce se va desfășura timp de 12 luni, agenții vor presta 171.125 de ore. Totodată, va fi asigurată protecția reprezentanților ApaVital SA. În 2020, ApaVital a încheiat contractul de pază cu societatea Nord-Est Security SRL.

Compania de apă-canal dă aproape 12 milioane de euro pe mai multe loturi de piese

Nu în ultimul rând, recent, ApaVital SA a încheiat o licitație pentru achiziția de accesorii și piese pentru vehiculele din dotare. Valoarea estimată a contractului este de 58.878.328 de lei, fără TVA, adică aproape 12 milioane de euro. Licitația a fost împărțită în două loturi. Primul lot conține piese și accesorii pentru vehicule și pentru motoare de vehicule sub 3,5 tone, iar al doilea lot conține piese pentru autovehicule de transport marfă sub 3,5 tone, autovehicule cu destinație specială, utilaje autopropulsate pentru lucrări, semiremorci și remorci.
Primul lot a fost câștigat de societatea Romtec Austria SRL, din Iași, în timp ce al doilea lot a fost adjudecat de Romdav SRL. Valoarea finală a contractului se apropie de prevederea bugetară inițială. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru încheiat pe o perioadă de doi ani. Un contract similar a fost semnat în trecut cu Romtec Austria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024