Prima pagină » Local » ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de racordare la apă a mai multor comune din județul Iași
ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de racordare la apă a mai multor comune din județul Iași

ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de racordare la apă a mai multor comune din județul Iași

07 sept. 2022, 02:00, 2 ,
Andreea Andrei, în Local

Până pe 11 noiembrie 2022 ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de extindere a sistemului de apă și canalizare în Hârlău și Cotnari. Axa 7 este împărțită în 4 Loturi în care sunt împărțite comunele ce vor beneficia de lucrările anunțate

În următoarea perioadă, se așteaptă depunerea de oferte pentru efectuarea serviciilor de executare a lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare. ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de racordare la apă pentru Axa 7 Hârlău – Cotnari.

ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de racordare la apă a comunelor din Axa 7

Până la data de 11 noiembrie 2022 se așteaptă oferte la licitația pe care ApaVital a deschis-o pentru serviciile de executare a lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare.

„Mă bucur că reușim să conectăm județul la infrastructura de apă-canalizare și că reușim ca prin aceste investiții să creștem nivelul de trai al comunităților noastre. Este un alt contract mare derulat de compania ApaVital care demonstrează, în acest fel, un bun management și faptul că bunăstarea ieșenilor este unul dintre obiectivele sale”, transmite Sorin Afloarei, vicepreședintele Consiliului Județean Iași.

Valoare lucrărilor este estimată în jurul sumei de 268.554.274 de lei. Licitația este deja postată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și este valabilă până la 11 noiembrie 2022, ora 15:00.

Lucrările sunt împărțite în 4 loturi

Deoarece contractul este de mare anvergură, lucrările s-au împărțit în 4 Loturi. Comunele vizate fac parte din Axa 7 Hârlău – Cotnari.

Lot 1: Obiect 1 – extindere rețea de alimentare cu apă și înființare rețea de canalizare în localitățile Poiana, Feredeni, Slobozia, Deleni, Maxut (UAT Deleni). Lot 2: Obiect 3 – extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în localitățile Pârcovaci și Hârlău (UAT Hârlău). Lot 3: Obiect 2 – conducta de aducțiune apă potabilă Hârlău – Cotnari – Cârjoaia. Lot 4: Obiect 5 – înființare și extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în localitățile Poiana Mărului, Buhalnița, Zlodica (UAT Ceplenița).

Printre alte lucrări aflate în desfășurare se numără cele de igienizare a rezervoarelor din județ. Pe 7 septembrie 2022, ApaVital a anunțat că se vor face lucrări la rezervorul din Deleni.

„În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Deleni, comuna Deleni, de 50 mc capacitate, miercuri, 7 septembrie 2022, în intervalul orar estimat 7:00-20:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Deleni, comuna Deleni.

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Andrieșeni, comuna Andrieșeni, de 150 mc și 300 mc capacitate, miercuri, 7 septembrie 2022, în intervalul orar estimat 7:00-23:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Andrieșeni, comuna Andrieșeni”, transmit reprezentanții ApaVital.

În următoarea perioadă, se așteaptă depunerea de oferte pentru efectuarea serviciilor de executare a lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare. ApaVital a deschis licitația pentru lucrările de racordare la apă pentru Axa 7 Hârlău – Cotnari.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *