Prima pagină » Local » Apartament de vânzare în comuna Miroslava! Executorii judecătorești vor 45.000 de euro
Apartament de vânzare în comuna Miroslava! Executorii judecătorești vor 45.000 de euro

Apartament de vânzare în comuna Miroslava! Executorii judecătorești vor 45.000 de euro

01 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Executorii judecătorești au scos la vânzare un apartament din comuna Miroslava, sat valea Adâncă, județul Iași. Procedura este programată la mijlocul lunii februarie 2022. Licitația pornește de la un preț diminuat cu 25 la sută

Executorii judecătorești au programat o licitație pentru vânzarea unei case din comuna Miroslava, județul Iași. Procedura este programată pe data de 15.02.2022. Este vorba despre valorificarea unui apartament situat în imobilul de pe strada Principală, nr.47F, etaj 1, din satul Valea Adâncă. Suprafața utilă a apartamentului este de 59,87 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 226.421 de lei, aproape 45.000 de euro.

”Ofertanții sunt obligați să depună o garanție de 10 la sută din prețul de începere a licitației pentru acest termen. Toți cei interesați care posedă vreun drept real, de chirie, privilegiu, ipotecă sau alt drept de creanță asupra imobilului, să depună în scris obiecțiunile, după care nu li se vor mai lua în considerație obiecțiunile”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Gabriel Bîrcă.

Proprietatea este deținută de debitorii Mihai Andrei Robert Popa și Geanina Elena Popa. Licitația este organizată din cauza unui credit bancar neachitat.

Executorii judecătorești au scos la licitație alt apartament din comuna Miroslava

În anul 2020, executorii judecătorești au organizat o licitație pentru valorificarea unor bunuri ce aparțin debitorului Liviu Ilașcu. Este vorba despre un apartament situat în comuna Miroslava, pe strada Ion Vodă cel Viteaz, nr. 46, bloc C2, compus din patru camere, cu o suprafață utilă de 102,63 metri pătrați. Se adaugă o terasă de 9 metri pătrați și balcon cu 2,32 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 310.558 lei, aproape 66.000 de euro. Procedura a fost organizată la cererea creditorilor Adrian – Vasile Chiribău și CEC Bank SA, care au de recuperat suma de 305.648 lei. În edițiile trecute ale BZI a fost prezentat cazul unui bătrân din Copou care s-a trezit cu executorii și jandarmii la poartă. A privit neputincios cum vecinul a construit un gard care i-a blocat accesul în propria casă.

Executorii judecătorești vând și alte bunuri

Recent, executorii judecătorești au reprogramat licitația pentru valorificarea bunurilor ce aparțin lui Adrian Coca, fost director la compania Totalgaz Industrie, acum aflată în insolvență. Adrian Coca a pus gaj vila de pe strada Ioan Petru Culianu, iar banii au fost folosiți pentru susținerea activității din firmă.

Apoi a demisionat, dar a rămas cu o datorie de peste 1 milion de euro la First Bank. Licitația pentru valorificarea imobilului pornește de la 2.063.366 lei, aproape 400.000 euro, după ce procedura a eșuat în mai multe rânduri, din cauză că nu s-au prezentat ofertanți. Licitația a fost programată la sediul executorului judecătoresc Ciprian Sârbu. Vila lui Adrian Coca, situată chiar lângă proprietatea lui Ioan Pârău, are regimul de înălțime D+P+1+M.

Suprafața de teren este de 2.765 mp. La demisol, suprafața utilă este de 75,50 mp, parter – 227,77 mp, etaj – 248,07 mp, mansardă – 213,04 mp. Proprietatea este completată de un garaj cu o suprafață construită de 71 mp. Rămâne de văzut dacă apartamentul din Miroslava va trezi interesul ofertanților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *