Prima pagină » Titlurile zilei » Apariție surpriză! „Fratele geamăn” al lui Adrian Corduneanu, văzut din nou în compania interlopului din Iași. De pe străzi, a ajuns să se răsfețe la piscine și restaurante

Apariție surpriză! „Fratele geamăn” al lui Adrian Corduneanu, văzut din nou în compania interlopului din Iași. De pe străzi, a ajuns să se răsfețe la piscine și restaurante

16 iul. 2024, 02:00, 1 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Ionel, „fratele geamăn” al lui Adrian Corduneanu, a apărut din nou în lumea interlopă. Ionel este bărbatul de la care Adrian Corduneanu a cumpărat un teren în zona Podu de Fier. După ce procurorii au început să-l ancheteze pe Adrian, acesta nu a mai avut voie să se întâlnească sau să discute cu Ionel

După aproape doi ani în care Ionel, „fratele geamăn” al lui Adrian Corduneanu, a dormit pe străzi, zilele trecute, a apărut din nou în compania interlopului din Iași. Ionel a fost filmat la piscină și în restaurante de lux alături de „Beleaua”. Ionel Gheorghiță Pandelei este bărbatul de la care familia lui Adrian Corduneanu a cumpărat un teren în zona Podu de Fier. Adrian Corduneanu l-a luat sub aripa lui pe Ionel o bucată de timp, însă, la un moment dat, în cadrul unui dosar penal, Adrian Corduneanu nu a mai avut voie să se întâlnească sau să discute cu Ionel. O vreme, Ionel a dormit pe străzi și a fost filmat în timp ce spunea că Adrian Corduneanu l-a păcălit. Totuși, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu explica că atunci când legea îi va permite, va avea din nou grijă de Ionel. Zilele trecute, interlopul și-a îndeplinit promisiunea.

„Fratele geamăn” al lui Adrian Corduneanu a stat o vreme pe străzi

După ce Ionel, așa-zisul frate geamăn al lui Adrian Corduneanu, a ajuns să doarmă pe străzi, în mediul online a pornit un soi de revoltă. Internauții l-au acuzat pe Adrian Corduneanu că și-a bătut joc de Ionel pentru a pune mâna pe o proprietate pe care acesta o deținea în Podu de Fier. Lucrurile par a fi parțial adevărate, însă acuzațiile care îi sunt aduse au fost desființate chiar de „Beleaua”. Cum a ajuns Adrian Corduneanu să stea în casa construită pe terenul fratelui geamăn, la Iași? Din câte se pare, proprietatea lui Ionel a fost scoasă la vânzare, iar familia Corduneanu a intrat pe fir.

„A avut un coteț în care stătea, în Podu de Fier, cu toți bețivii. L-a scos la vânzare, a intervenit soacra mea, l-a cumpărat, a făcut casă la nepoți. El a pus mâna pe bani, i-a băut. Părinții i-au murit amândoi odată de la băutură. Și el a băut atunci odată cu ei, a băut până a intrat în comă. S-a trezit la morgă, viu. Vă zic adevărul. S-a trezit, i-a îngropat pe părinți… S-a despărțit de nevastă, el având patru copii. Pe doi dintre copii i-au luat niște rude la Pașcani, iar doi au ajuns la casa de copii. El fiind singur aici, unde era cotețul ăsta, că n-am cum să zic că-i casă. El doar beat stătea. A cumpărat soacră mea aici, ea i-a luat un apartament de lux în chirie. Eu m-am împrietenit cu el. Trei ani de zile l-am ținut lângă mine. Majoritatea dintre voi n-a dus viața pe care a dus-o el. Femei, hoteluri, mâncat de trei ori pe zi la restaurant, bani de buzunar și câte o bere, două, dar nu-i dădeam niciodată spirtoase”, spunea Adrian Corduneanu.

Adrian Corduneanu: „O să-l iau lângă mine și o să vedeți cum revine la viață”

Corduneanu spunea în luna ianuarie că după ce a fost arestat s-a produs „ruptura”. „L-am ținut lângă mine până m-a arestat. După ce am fost arestat, s-a rupt filmul între mine și el, dar tot soacră-mea i-a luat apartament cu două camere în chirie, avea mâncare caldă zi de zi, țigări și bere. Eu, din octombrie 2022, am interdicție să iau legătura cu el. Și eu, și familia mea avem interdicție, dar cu toate astea aveam oameni de legătură care îi dădeau mâncare. O să fie și el treaz și, când îmi scoate controlul judiciar, vă promit la toți că o să-l iau din nou lângă mine că vreau eu, nu am nicio obligație față de el, doar numai că ne-am atașat ca prieteni. O să-l iau lângă mine și o să vedeți cum revine la viață Ionel. Și acum, dacă vrea să stea, este apartament liber, cu două camere, dar nu vrea să stea”, a precizat Adrian Corduneanu.

„Fratele geamăn” al lui Adrian Corduneanu a ajuns să doarmă pe străzi, dar acum s-a întors la viața de lux alături de interlopul ieșean.

Comentarii
  • Homosexualul ăsta face prostii în cur cum făcea și la pușcărie. Îl fute leșinatul ăsta uscat și pe Belea și pe Ramona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *