Prima pagină » Actualitate » Apariție incendiară pe plajă la Mamaia! Bianca Drăgușanu, în costum de baie Dolce&Gabbana și cu diamante la gât!

Apariție incendiară pe plajă la Mamaia! Bianca Drăgușanu, în costum de baie Dolce&Gabbana și cu diamante la gât!

27 iun. 2024, 08:37,
BZI.ro, în Actualitate

Bianca Drăgușanu a fost zilele trecute pe litoralul românesc, într-o mică vacanță, și i-a impresionat pe toți cu apariția sa. Bianca Drăgușanu s-a afișat în costum de baie Dolce&Gabbana și cu diamante la gât. În magazinul oficial al faimosului brand, costumul costă 895 de dolari. Dar asta nu e tot. Focoasa blondină și-a accesorizat ținuta de plajă cu un colier cu diamante, dar și cu o pereche de ochelari de soare Dior, și ei în valoare de câteva sute de dolari.

Bianca Drăgușanu, în costum de baie Dolce&Gabbana și cu diamante la gât!

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie de a ieși în evidență. Focoasa blondină a postat pe rețelele de socializare o poză cu ținuta ei fabuloasă, iar aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

„Mă bucur de vară și de diamantele mele!”, a scris ea, în dreptul fotografiei din Mamaia.

Internauții i-au lăsat în dreptul pozei o mulțime de comentarii apreciative.

„Să te bucuri de viață și de timp! Dumnezeu să te binecuvânteze” / „Ești nebună să te afișezi așa la plajă?! Tu ai idee câte infarcte o să fie? Ești perfectă!” / „Foarte frumoasă” / „Te iubesc, Bianca!” / „Ești atât de frumoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de vedeta de la Kanal D.

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu reușește să se mențină într-o formă fizică excepțională cu ajutorul sportului și a unei diete echilibrate. Ea a vorbit în urmă cu câteva săptămâni, la FRESH by Unica, despre secretul siluetei ei. Vedeta a precizat că în cazul ei mâncatul puțin și des ajută cel mai mult pentru a rămâne în formă. În plus, ea le recomandă celor care își doresc să slăbească să apeleze a ajutorul unui specialist și să nu țină diete după ureche, deoarece sunt periculoase.

Bianca Drăgușanu: „Degeaba faci sport dacă mănânci pizza!”

Bianca Drăgușanu are, în continuare, forme de invidiat, iar blondina spune că face sport și că are grijă mare la alimentație.

„Fac sport de 20 de ani, dar în ultima perioadă am început să studiez sportul. Îmi doresc să fac o transformare vizibilă asupra corpului meu. Sunt foarte documentată. Și în nutriție. Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza. Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțin tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi oamenii suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem. Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț“, a explicat Bianca Drăgușanu.

Blondina a menționat că înfometarea este cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți.

„Treaba aceasta cu regimul alimentar este ceva foarte delicat. Oamenii sunt diferiți și trebuie să consulte un medic când țin dietă. Înfometarea este cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți. Distrugi celule importante din corpul tău. Trebuie să mănânci sănătos și echilibrat. Puțin și des. Dar la îndrumarea medicului. Eu, de exemplu, mi-am găsit rețeta pentru mine. Și eu mănânc aproape orice, dar în cantități foarte micuțe. Și fac și sport. Este tot timpul o combinație de genul acesta”, a mai zis Bianca Drăgușanu, care s-a afișat în costum de baie Dolce&Gabbana și cu diamante la gât pe plajă, la Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *