Prima pagină » Cancan » Apariţie controversată a Lidiei Buble! De când s-a despărţit de Răzvan nu mai are ruşine: ”Mai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporţi”

Apariţie controversată a Lidiei Buble! De când s-a despărţit de Răzvan nu mai are ruşine: ”Mai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporţi”

07 oct. 2020, 16:42,
în Cancan

Apariţie controversată a Lidiei Buble in ultima fotografie postată în mediul online. Cântăreaţa Lidia Buble a stârnit un val de comentarii după ce s-a pozat într-o ţinută care nu a fost deloc apreciată de către internauţi.

Lidia Buble şi-a surprins în mod neplăcut urmăritorii de pe reţelele de socializare cu cea mai recentă apariţie a sa. Artistă s-a fotografiat într-o ţinută care nu a fost deloc bine apreciată de internauţii. Lidia Buble a purtat o ţinută extrem de decoltată şi decupată în partea din faţă, internauţii fiind de părere că aceasta nu o avantajează deloc pe vedeta.

Apariţie controversată a Lidiei Buble. Ţinuta ei nu a fost deloc apreciată de fani

După fotografia în care apare într-o ţinută indecentă din punctul de vedere al fanilor, au venit şi reacţiile care nu sunt deloc ok.

”Mai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporţi”, ”Schimbă-ţi stilul, tu ai altceva să ne arăţi”, ””te-ai uitat la tine cum arăţi în poză?”, ”Este frumoasă, dar nu o avantajează ţinuta asta”, ”Oribil”, ”Zici că-s mai multe bucăţi mici pe care le-ai legat pe lângă tine”, ”Foarte urâtă”,

”Rochia arata ieftin, incomodă, nu e sexy deloc. Şi dacă ai un stilist care te ajută înseamnă că nu vrea decât să-ţi pape banii, nota zero pentru el”, ”Te cam fleşcăieşte. Schimbă designerul”, ”Cat de ciudată e! Parcă ai două perechi de sâni”, ”Nu te prinde deloc această rochhie”, ”C ea mai baba”, ”Rochia asta clar nu te avantajează”, ”Nu te avantajează absolut deloc”, au reacţionat prietenii virtuali la vederea Lidiei Buble.

Lidia Buble, în centrul atenţiei după colaborarea cu Cornel Ilie

Lidia Buble a stârnit numeroase comentarii în mediul online, după ce s-a fotografiat în braţele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Chiar dacă cei doi artişti se aflau la filmările clipului pentru piesa ”Vino/ Du-te”, imediat au apărut speculaţiile din partea internauţilor cum că între cei ei ar fi o relaţie mai mult decât profesională. Asta cu atât mai mult cu cât, asemenea Lidiei Buble, şi Cornel Ilie este singur, acesta divorţând de soţia sa, Eliza, în luna septembrie a acestui an. Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus adio anul acesta, după o relaţie de cinci ani.

„Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, altă spune, una gândeşte, altă face, una plănuiesc împreună şi alta se întâmplă. Acest moment real, această emoţie plină de tensiune şi de emoţie, această nesiguranţă în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie despre colaborarea cu Lidia Buble.

Lidia Buble a fost umilită. Ce a păţit artista în mediul online

Lidia Buble a fost umilită în ultimul hal în mediul online. Mai exact, fostă iubită a lui Răzvan Simion este victima bullying-ului. Îndrăgită artistă nu ia în considerare mesajele urâtă primite din partea internauţilor şi chiar a tras un semnal de alarmă privitor la acest fenomen.

De-a lungul timpului, Lidia Buble a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea fanilor. În copilărie, vedeta era luată în râs de colegii ei din cauza religiei sale, dar şi a neajunsurilor cu care se confruntă.

Apoi, în momentul în care şi-a făcut apariţia pentru prima oară pe scenă, artistă a fost criticată din cauza aspectului sau fizic. La început s-au legat de kilogramele în plus, iar apoi de forma nasului.

În continuare, lumea îi sugerează să-şi facă o rinoplastie. Lidia Buble, însă, nici nu vrea să audă de o asemenea intervenţie. Artistă nu are niciun complex şi consideră că este frumoasă, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *