Prima pagină » National » Apar noi indicii în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut de lângă Arad

Apar noi indicii în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut de lângă Arad

26 ian. 2021, 12:12,
BZI.ro, în National

Apar noi indicii în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut acum mai bine de două săptămâni de lang Arad. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de salvatori încă îl caută. Din nefericire, anchetatorii nu au reuşit încă să dea de urma băiatului. Sebastian Ionel Corbei, a dispărut la începutul lunii ianuarie, după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.

Apropiaţii nu îşi explică cum a putut să se piardă într-o zonă pe care micuţul o ştia la perfecţie.

Apar noi indicii în cazul lui Sebastian

Cunoscuţii lui familiei lui Sebastian susţin ca băiatul era foarte bine familiarizat cu zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.
Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a spus tatăl lui Sebastian.

Autorităţile au precizat faptul că sunt în continuare în alertă.

„Căutările minorului dispărut la Vânători, continuă şi astăzi. În activităţile de căutare/periere a zonelor extravilane localităţii Vânători şi canalelor de apă sunt implicaţi 10 poliţişti cu 3 autospeciale, 4 jandarmi cu o autospecială şi 7 pompieri cu o autospecială de teren şi un SMURD”, transmite IPJ Arad.

Poliţiştii fac apel la persoanele care au drone, să îi ajute pentru a continua căutările la un nivel cât mai mare. Joia trecută eforturile de căutare au fost reluate cu forțe sporite.

Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție

Condițiile meteo au dat bătăi de cap autorităților

Miercuri, din cauza condițiilor meteo, operațiunile au fost restrânse. Autoritățile fac apel la posesorii de drone să îi ajute pentru a a putea scana o suprafață cât mai mare. Familia este convinsă că cineva l-a răpit pe Sebi, mai ales că micuțul cunoștea bine zona.

Joi, căutările sunt reluate cu forțe sporite. Va veni și un psiholog la fața locului, pentru că urmează să fie audiați copiii care îl însoțeau pe Sebi.

Sebastian este cel mai mare copil al familiei și mai are 3 frați. Are un metru și 20 și constituție atletică. Poliţiştii arădeni au făcut publica poza băiatului în speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Semnalmentele lui Sebastian, băiatul dispărut din Arad

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Toţi cei care îl cunoşteau pe Sebi spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

Deşi au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian, autorităţile îi roagă pe toţi cei care deţin informaţii care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *