Prima pagină » Cancan » Apar noi dezvăluiri după moartea lui Andrei Versace. Ipotezele despre cauza decesului

Apar noi dezvăluiri după moartea lui Andrei Versace. Ipotezele despre cauza decesului

22 iul. 2024, 10:45,
BZI.ro, în Cancan

Noi informații au ieșit la iveală după moartea lui Andrei Versace. Cadavrul a fost descoperit de unul dintre paznicii complexului rezidențial în care locuia Andrei, care a apelat 112 după ce a simțit un miros ciudat. Trupul a fost dus la INML, unde se așteaptă rezultatele autopsiei.

Polițiștii de la Secția Omoruri, împreună cu procurorii de la Parchetul Tribunalului București, au început să investigheze mai multe ipoteze legate de moartea suspectă a influencerului Andrei Pârvan, cunoscut sub numele de Andrei Versace.

Noi dezvăluiri după moartea lui Andrei Versace

Autoritățile au descoperit că, în aprilie, Andrei a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” pentru tratament împotriva dependenței de droguri. Ancheta se concentrează acum pe identificarea ultimelor persoane cu care a avut contact în zilele recente. Se bănuiește că ar fi consumat droguri într-un alt loc, iar efectele fatale s-au manifestat după ce a ajuns acasă.

O altă posibilitate este că Andrei ar fi suferit o lovitură la cap după ce a alunecat și a căzut în bucătăria apartamentului său, potrivit romaniatv.net.

În prezent, ipoteza unui jaf sau a unei crime nu este confirmată de dovezi.

Deși un accident pare a fi o cauză posibilă a decesului, procurorii așteaptă rezultatele autopsiei de la INML pentru a clarifica toate detaliile. Toate aspectele cazului vor fi examinate în detaliu, iar principala ipoteză a anchetatorilor ar putea fi moartea accidentală, conform protv.ro.

Andrei Pârvan avea probleme cu interlopii

Moartea lui Andrei Versace a stârnit multe întrebări. După decesul său, au fost dezvăluite mai multe aspecte despre viața sa. La scurt timp după vestea tristă, pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace a fost postat un mesaj controversat. Un prieten a menționat că, deocamdată, nu știe cauzele morții influencerului, dar a promis că va oferi mai multe informații ulterior.

În secțiunea de comentarii, o prietenă a lui Andrei Versace a menționat că, conform informațiilor pe care le are, regretatul Andrei Versace ar fi avut probleme cu cămătarii. Din acest motiv, influencerul a decis să se retragă din viața socială.

”Suferea. În ultima perioadă, familia l-a neglijat și interlopii îl terorizau. S-a închis în el foarte mult.”, a fost mesajul postat de prietena lui Andrei Versace.

Cu mai bine de o săptămână în urmă, Andrei Versace a publicat o imagine însoțită de câteva cuvinte dure adresate unui cunoscut interlop din România. În respectiva postare, influencerul Andrei Pârvan a menționat numele lui Fane Căpățână. Andrei Versace a afirmat că interlopul ar fi solicitat o sumă de bani, iar acest lucru a condus rapid la un scandal.

După moartea lui Andrei Versace au apărut mai multe informații controversate. Până în acest moment nu se știe cu exactitate care a fost cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *