Prima pagină » Cultural » Anunțul surprinzător făcut de Mircea Badea după douăzeci de ani de relație cu Carmen Brumă. “Nu există suflet pereche…”

Anunțul surprinzător făcut de Mircea Badea după douăzeci de ani de relație cu Carmen Brumă. “Nu există suflet pereche…”

27 iun. 2023, 09:22, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Mircea Badea, cunoscutul jurnalist de la Antena 3, susține că ideea de „suflet pereche” este o himeră pentru naivi și că nu există niciun astfel de suflet pregătit de univers, așa cum se prezintă în filme, muzică sau în fel de fel de reviste cu „sfaturi practice”.

În emisiunea sa, Badea oferă sfaturi și pentru bărbații geloși, afirmând că gelozia este o boală ce trebuie tratată ca atare și că singura soluție în cazul unei relații cu probleme este să cauți alta.

Mircea Badea, după douăzeci de ani de relație cu Carmen Brumă. “Nu există suflet pereche…”

Într-un interviu acordat recent, Mircea Badea a afirmat că ideea de „suflet pereche” este o prostie absolută, o expresie de o imbecilitate crasă, o minciunică de prostovănie rostogolindă. El avertizează că nu există niciun suflet pregătit de univers pentru nimeni și că această idee este prezentată la televizor doar pentru a atrage publicitate și pentru a-i face pe oameni să creadă în povesti siropoase.

„Cine marșează, cine achiesează la prostia asta, la telenovelismul ăsta atât de ieftin, la rozul ăsta ieftin parfumat cu ‘sufletul pereche’ e prost. Nu poți fi decât prost. Să zici ‘să-mi găsesc sufletul pereche…’. ‘Marș acasă!’. Vrei să-ți găsești sufletul pereche? Prietene, ești prost? Poate ești prost. Dacă ești prost, hai să vedem cum să fii nu atât de prost, eu fiind, totuși, cel mai prost om pe care l-am cunoscut”, a declarat Mircea Badea, în emisiunea sa.

Ce crede Mircea Badea despre gelozie

Mircea Badea a oferit și sfaturi pentru bărbații geloși, susținând că gelozia este o boală ce trebuie tratată ca atare și că nu are nicio importanță dacă Mimișor imită poziția unui animal domestic, des întâlnit în curțile cetățenilor. El îi sfătuiește pe bărbații geloși să se gândească la lucrurile care contează cu adevărat și să nu-și facă probleme în legătură cu ce face partenera lor când nu sunt împreună.

„Ce face Mimișor când nu e cu tine nu contează absolut deloc. Contează ce face Mimișor când e cu tine, asta da! Contează. Dacă relația se hăiește din varii motive, gelozia și discuțiile astea nu rezolvă nimic. Singura soluție e altă relație. Uneori nu e atât de simplu, pentru că există copii… Dacă situația nu e atât de simplă, asta e. Suportă lucrurile astea, durizează-te! Viața nu e doar curcubee, simpăticeli. Suportă, tăticule!”, a mai comentat Badea.

În ciuda faptului că ideea de „suflet pereche” este prezentată în multe medii de divertisment și, de asemenea, că problema geloziei este una comună în relațiile de cuplu, Mircea Badea susține că acestea sunt doar idei false și că trebuie să fim mai realiști și să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat în viață.

De douăzeci de ani Mircea Badea formează un cuplu cu îndrăgita Carmen Brumă alături de care are și un băiețel.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *