Prima pagină » Cultural » Anunțul surprinzător făcut de Alina Sorescu. „În viața noastră a apărut”

Anunțul surprinzător făcut de Alina Sorescu. „În viața noastră a apărut”

29 iun. 2023, 14:19,
BZI.ro, în Cultural

Alina Sorescu este o personalitate îndrăgită în cadrul industriei de divertisment și a petrecut mult timp pe scena muzicală. Vedeta a construit de-a lungul anilor o carieră prosperă, fiind extrem de apreciată pentru vocea ei. Melodiile ei au câștigat inimile publicului, iar în ultima perioadă îi ajută pe copiii să evolueze pe plan muzical.

Chiar dacă a trecut recent printr-o separare dificilă de designerul Alexandru Ciucu și viața sa personală nu se află în cel mai fericit moment, vedeta a reușit să-și găsească curajul de a zâmbi și de a se bucura de viață. În plus, la nivel profesional, se bucură de o carieră în plină evoluție, fiind angajată în numeroase proiecte muzicale și nu numai.

Anunțul surprinzător făcut de Alina Sorescu

Nu de mult, cântăreața a surprins pe toată lumea, anunțând că familia ei a primit un nou membru. Vestea i-a încântat pe deplin fanii, care au ținut să o felicite cu entuziasm. Artista este foarte prezentă pe platformele de socializare, unde obișnuiește să își țină fanii la curent cu evenimentele noi din viața sa. Astfel a procedat și în acest caz, când Alina Sorescu a transmis că Amira este noul membru al familiei lor.

„În viața noastră a apărut Amira. Amira vă mulțumește pentru toate complimentele pe care i le-ați trimis! Suntem topite după pisicuța noastră atât de frumoasă, drăgăstoasă și cuminte.”, a scris vedeta pe conturile sale de socializare.

De ce nu și-a făcut vedeta planuri de vacanță cu fiicele ei

Alina Sorescu nu a pregătit încă un plan de vacanță împreună cu micuțele ei. Artista este în continuare prinsă în proiectele sale și, într-un interviu acordat Antena Stars, a admis că îi este dificil să plece într-o călătorie cu fetițele ei, dat fiind că se află în proces de custodie cu tatăl acestora, Alexandru Ciucu.

Vedeta a respectat prevederile legale și le-a lăsat pe fiicele sale să locuiască și cu Alexandru Ciucu. În momentul despărțirii, micuțele au început să plângă, nevrând să se separe de mama lor, iar Alina Sorescu, la rândul ei, nu a reușit să își rețină lacrimile. Au avut loc modificări și în ceea ce privește vacanțele pe care le petreceau împreună.

„Încă nu am făcut planuri de vară, nu am finalizat complet școala mea de muzică pentru copii și vom vedea. Fetițele sunt în vacanță și vom vedea, în măsura în care vom putea în situația noastră atipică să ne plănuim ceva pentru această vară. Mă refer la tot este legat de procesul în care încă ne aflam’., a spus vedeta pentru Antena Stars, conform Spynews.

În ceea ce privește viața personală, vedeta este o persoană foarte activă și își concentrează energia pe copii și carieră.

„Sunt un om activ, ca orice femeie din ziua de astăzi. Despre asta este vorba să încerci să te împarți. Îmi fac timp pentru toate, trebuie să fie un timp pentru fiecare activitate. În această perioadă de vară prioritatea o vor avea fetițele’, a mai declarat vedeta. Nu se pune problema să cedez, sunt un om echilibrat. N-am trucuri, încerc să nu fac accese de niciun fel, am grijă de alimentație, am timp să fac și mișcare, deși în ultima vreme, n-am mai avut timp să o fac ca înainte, dar cred că grija și echilibru sunt cheia în orice”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *