Prima pagină » Sport » Anunțul patronului Victor Angelescu după ce jucătorii de la Rapid s-au făcut din nou de râs
Anunțul patronului Victor Angelescu după ce jucătorii de la Rapid s-au făcut din nou de râs

Anunțul patronului Victor Angelescu după ce jucătorii de la Rapid s-au făcut din nou de râs

22 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Victor Angelescu, patronul clubului Rapid, și-a desființat jucătorii, după eșecul suferit în fața formației Progresul Spartac

Patronul clubului Rapid, Victor Angelescu, s-a declarat dezamăgit după eliminarea din Cupa României. Atitudinea jucătorilor l-a supărat pe Victor Angelescu, nu neapărat rezultatul meciului:

„Am fost foarte dezamăgit după meciul de ieri, mai dezamăgit de joc, decât de rezultat. Nu aș pune acest eșec pe seama cazurilor de coronavirus, avem un lot numeros și am întâlnit o echipă dintr-un eșalon inferior.

Discurs dur la adresa fotbaliștilor de la Rapid

Victor Angelescu a avut un discurs dur după eliminarea Rapidului din Cupa României.

„Astăzi vom avea o ședință, vom analiza lucrurile și vom vedea ce măsuri putem lua. Cu Adrian Iencsi am vorbit puțin prin mesaje, știți care este situația lui, din cauza acestui virus. Nu cred că este o soluție să promovăm tineri de la Rapid II, aceștia evoluează deja în Liga 3. Poate că îi tratăm prea bine pe jucători, au totul plătit la zi. În România poate e mai bine să fie restanțe, decât să fie salariile plătite la zi. Nu s-a pus problema ca Adrian Iencsi să plece de la echipă. Vom avea o ședință și vom vedea ce putem face. Asta este acum, trebuie să mergem înainte. Cred că putem să depășim acest moment dacă vom obține o victorie în meciul următor”, a spus Victor Angelescu.

Media salariilor la Progresul Spartac, echipa care a scos-o pe Rapid din Cupa României

După joc, antrenorul-patron al celor de la Progresul Spartac a dezvăluit ce salarii există la clubul bucureștean.

„Media salarială la noi este de 1.000 de lei. Nu există o primă specială după această victorie cu Rapid. Dar vor veni niște bani de la FRF, pe care o să-i împărțim băieților. Așa e normal. Acum o să primească o pizza dublă și bere”, a spus Andrei Erimia (37 de ani).

„În a doua parte a meciului, ei au scăzut nivelul, ăsta a fost avantajul nostru. Băieții mei s-au descurcat bine fizic, au reacționat excelent. Îmi doresc să aducem acasă, pe stadionul nostru, o echipă de Liga 1”, a adăugat tehnicianul-patron al grupării Progresul Spartac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *