Prima pagină » Cancan » Anunțul neașteptat făcut de Marius Elisei după o lună de relație cu noua iubită.”Mă simt exact…”

Anunțul neașteptat făcut de Marius Elisei după o lună de relație cu noua iubită.”Mă simt exact…”

05 oct. 2023, 13:44, 1 ,
în Cancan

Marius Elisei a declarat că își mai dorește copii, cu toate că Oana Roman a declarat de mai multe ori că nu se implică în creșterea fiicei lor În ianuarie anul acesta, cuplul anunța că s-a despărțit definitiv. În septembrie, însă, Oana a explicat că, între timp, ea și Marius au mai dat o șansă relației lor începând din primăvară.

Pe 3 septembrie 2023, Oana a pus punct relației din cauza viziunilor lor diferite.

Marius Elisei a confirmat noua relație, iar Oana Roman a reaționat

La finalul aceleiași luni, Marius Elisei a confirmat că are o nouă iubită, alături de care își dorește să devină din nou tată. „Da, îmi mai doresc copii”, a declarat Marius Elisei, pentru Fanatik.

La începutul anului acesta, însă, Oana îl acuza că nu petrece timp cu fiica lor, deși Isabela își dorește acest lucru. Recent, Oana a reluat această discuție, declarând că Marius nu este deloc implicat în creșterea fiicei lor. Tot ea susține că bărbatul nu plătește nici pensia alimentară a Isabelei, stabilită la valoarea de 500 de lei.

Ce spune Marius Elisei despre relația sa

Marius Elisei a povesit despre cum s-a întâlnit cu noua sa iubită, dar și despre prima întălnire dintre fiica să și aceasta.

„Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a mai declarat Marius Elisei, pentru sursa citată.

Iubita și fiica lui Marius Elisei s-au cunoscut deja, cu ocazia aniversării de 37 de ani a bărbatului. „37… a venit neașteptat de frumos. Cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat-o. Demult n-am mai gustat din fericire”, a scris Marius Elisei în mediul online, în dreptul unei imagini cu mâna lui, a Isabelei și a noii iubite.

Tot pentru Fanatik, Marius Elisei a spus ce apreciază cel mai mult la actuala parteneră. De asemenea, a spus că el și tânără nu-și fac, încă, planuri de viitor, ci lasă relația să decurgă într-un mod firesc. „Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. A devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume. (…) Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc”, a mai declarat Marius Elisei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *