Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anunțul momentului făcut de Mihai Bendeac. Cum arată tânăra pe care actorul ar lua-o de nevastă

Anunțul momentului făcut de Mihai Bendeac. Cum arată tânăra pe care actorul ar lua-o de nevastă

31 mai 2022, 19:30,
în Cancan ultimă oră

Mihai Bendeac este cunoscut drept o persoană care nici nu visează la căsătorie și care nu își dorește să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă sau în fața altarului, fapt declarat de acesta în nenumărate rânduri, însă ultima postare a actorului i-a luat prin surprindere pe fani, fără doar și poate.

Comediantul a anunțat, pe Instagram, că se va căsători, dezvăluind chiar și data nunții. De asemenea, pentru a închide gura răutăcioșilor, Mihai Bendeac a postat chiar și o fotografie cu „viitoarea soție”.

Când „se căsătorește” Mihai Bendeac

În urmă cu o săptămână, Mihai Bendeac s-a pozat într-un magazin cu rochii de mireasă din orașul Râmnicu Vâlcea, iar încă de atunci au început fel și fel de zvonuri potrivit cărora, actorul este pregătit pentru însurătoare mai mult ca niciodată, deși acesta a precizat în nenumărate rândurică nu visează la căsătorie.

De asemenea, la scurt timp după respectiva postare, Mihai Bendeac a postat și un anunț, prin intermediul căruia încerca să-și găsească aleasa, oferind câteva detalii despre el.

„Sunt un bărbat sexy în vârstă de 39 de ani. Posed mașină mică personală. Caut doamnă/domnișoară pentru prietenie, eventual căsătorie”, a mai scris celebrul actor, în online, acolo unde femeile s-au înghesuit să îi atragă atenția.

Mihai Bendeac a postat chiar o fotografie cu o tânără domnișoară

Iar acum, mai nou, Mihai Bendeac a postat chiar o fotografie cu o tânără domnișoară, alături de care a transmis și un mesaj prin care îi invita pe fanii săi la nunta lui, cu „viitoarea soție”, iar potrivit spuselor sale, fericitul eveniment va avea loc pe data de 20 august.

„Vă așteptăm la nuntă pe 20 august”, a scris Mihai Bendeac pe pagina personală de Instagram.

De precizat este că, actorul a dat dovadă, din nou, de un simț al umorului bine dezvoltat, iar postarea sa a fost una în spirit de glumă, pentru a-și amuza fanii care îl urmăresc pe Instagram, lucru care cel mai probabil i-a și reușit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *