Prima pagină » International » Anunţul la care nu te-ai fi așteptat din partea unei soții. Femeia caută trei amante pentru îndeplinirea mai multor sarcini

Anunţul la care nu te-ai fi așteptat din partea unei soții. Femeia caută trei amante pentru îndeplinirea mai multor sarcini

10 aug. 2022, 10:04,
în International

O femeie din Thailanda a postat pe reţelele de socializare un anunţ bizar, prin care caută să angajeze trei amante pentru soţul său. Doritoarele vor lucra totuşi şi pentru aceasta.

Anunțul soției mai precizează de asemenea că nu vor exista gelozii sau conflicte.

O soţie caută trei amante pentru soţul său

Un anunţ postat pe reţelele de socializare a făcut-o cunoscută în întreaga lume pe Pattheema, o femeie în vârstă de 44 de ani care locuieşte împreună cu soţul ei în Thailanda. Aceasta a postat pe TikTok faptul că doreşte să găsească trei amante pentru soţul său, intenţionând totodată să beneficieze şi dansa de serviciile oferite de cele trei femei.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu. O să primești cel puțin 15.000 bahți pe lună (400 euro), cazare și masă gratis. Dar trebuie să mă ajuți. Două femei vor fi angajate să mă ajute cu documentația la birou și una va avea grijă de mine, soțul și copiii mei”, a fost anunțul femeii.

Cerinţele postului par a fi destul de simple: femeile trebuie să aibă intre 30-35 de ani şi să aibă măcar studii liceale finalizate, şi trebuie să aducă adeverinţa medicală, cum că au toate analizele la zi şi să demonstreze că nu suferă de HIV.

„Vă garantez că nu ne vom certa. O să îi permit soțului meu să aleagă cu cine se culcă noaptea. Fără program, poate alege el singur”, a mai adăugat soția în anunţ.

Motivaţia femeii este strâns legată de sănătate, deoarece aceasta suferă de depresie cronică şi simte că nu îi mai poate oferi soţului tot ce are nevoie.

După scurt timp, anunţul de angajare a fost şters, deși strânsese deja 56.000 de like-uri şi peste 2.000 de comentarii. Cu toate acestea, Pattheema a reuşit să angajeze o amantă. Tânăra face parte chiar din anturajul său, fiind o prietenă mai veche, în vârstă de 33 de ani.

De asemenea, un alt caz bizar a fost închis în Spania, unde o româncă a fost condamnată la închisoare şi la plata unor despăgubiri morale, după ce a fost dată în judecată de amanta soţului său.

Un elvețian a fost păcălit de amanta româncă

Într-o altă ordine de idei,amintim de un caz prezentat în edițiile trecute ale Cotidianului Bzi, în care era relatat cum un bărbat din Elveția, director al unei companii cunoscute, a fost acuzat de deturnarea a peste un milion de franci elvețieni chiar din seiful firmei. În fața judecătorilor, bărbatul a recunoscut că a făcut acest lucru pentru amanta româncă, povestind totodată cum s-a cunoscut cu femeia respectivă și ce a făcut, de fapt, cu banii pe care i-a luat din seif.

În fața instanței, fostul manager a explicat faptul că ”a cedat la solicitările” româncei, astfel că, timp de zece ani, a furat banii companiei. Milionul de franci a fost în timp,pe o perioadă de 10 ani, mai exact între 2008 și 2018. Cu toate acestea, detaliile „spumoase” ale poveștii de dragoste au fost aflate abia pe 3 decembrie, când bărbatul de 72 de ani s-a prezentat în fața instanței de judecată, fiind acuzat de delapidare în formă continuată, fals în înscrisuri în formă continuată și spălare de bani.

Elvețianul a folosit banii pentru a acoperi costurile nivelului de trai ridicat, iar transferuri bancare în valoare de aproximativ 800.000 de franci au fost făcute către româncă.

„M-am lăsat păcălit. Aveam o anumită simpatie pentru ea și de aceea am cedat la solicitările ei”, a declarat bărbatul de 72 de ani în fața Curții de Asistentă Penală prezidată de judecătorul Amos Pagnamenta.

De data aceasta însă, o soţie a dat anunț pe rețelele de socializare, căutând să angajeze trei amante pentru soţul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
08 august 2024
08 august 2024