Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anunțul făcut de Larisa Iordache, la câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie! Fosta gimnastă și logodnicul ei își doresc să devină părinți: „Un viitor împreună”

Anunțul făcut de Larisa Iordache, la câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie! Fosta gimnastă și logodnicul ei își doresc să devină părinți: „Un viitor împreună”

06 ian. 2024, 15:00,
în Cancan ultimă oră

La doar câteva zile de la cererea în căsătorie, Larisa Iordache a făcut anunțul despre sarcină! Ce spune fosta gimnastă despre momentul în care va deveni mamă?

Larisa Iordache trece în aceste momente una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie chiar în seara de Revelion, după ce partenerul ei i-a organizat o surpriză emoționantă. Alături de toți cei dragi lor, Cristian Chiriță și-a făcut curaj și i-a cerut mâna celei care i-a cucerit iremediabil inima. Cei doi sportivi sunt împreună de mai bine de un an și au planuri mari de viitor împreună.

La doar câteva zile de la momentul fericit din viața lor, fosta gimnastă a vorbit cu emoție despre venirea pe lume a primului lor copil și a spus clar ce dorințe are pentru acest an. Iată ce mărturisiri a făcut sportiva despre momentul în care va deveni mamă!

Anunțul făcut de Larisa Iordache, la câteva zile de la cererea în căsătorie

Chiar în cadrul unui interviu recent, Larisa Iordache și Cristian Chiriță au vorbit cu mari emoții despre planurile pe care le au pentru viitorul apropiat. Se pare că cei doi iubiți așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru prima dată. Ei bine, aceasta este una dintre cele mai mari dorințe ale lor, însă recunosc că nu se grăbesc deocamdată și lasă lucrurile să vină de la sine.

De altfel, sportiva are încredere că divinitatea și mai ales mama ei, care s-a stins din viață în anul 2021, le vor călăuzi calea, iar dorințele li se vor împlini.

„Ne dorim. Știm că Dumnezeu ne iubește și mai ales că o avem pe mama acolo, care ne dorește binele și ne călăuzește cumva calea. Vorbim și noi despre lucrurile astea, însă până la urmă vor veni lucrurile la momentul potrivit.”, a mărturisit Larisa Iordache, în urmă cu puțin timp, pentru playtech.ro.

Totodată, frumoasa șatenă a precizat că partenerul ei este foarte emoționat când vine vorba despre acest subiect, mai ales că deja au vorbit și au stabilit cel mai important lucru, și anume faptul că își doresc un viitor frumos împreună.

„El este destul de emotiv când vine vorba despre asta, însă vă asigur că vorbim despre acest aspect. Ne dorim un viitor împreună și cred că asta contează cel mai mult.”, a mai spus fosta gimnastă, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Ce alte dorințe mai are fosta gimnastă pentru anul 2024: „Să fim fericiți împreună”

În cadrul aceluiași interviu, frumoasa șatenă a dezvăluit și alte dorințe pe care le are pentru anul 2024. Se pare că pe plan profesional vrea să progreseze cât mai mult și să își ducă rolul de antrenor mai departe. De altfel, vedeta își dorește pentru partenerul ei același lucru, să aibă parte de reușite în carieră și să arate lumii potențialul maxim pe care îl are, mai ales în campionate. Pe plan personal, sportiva mărturisește cu emoție că își dorește foarte mult să trăiască clipe de fericire alături de logodnicul ei și să se bucure împreună de fiecare moment al vieții.

„Profesional îmi doresc să progresez în ceea ce am început, în antrenorat. Îmi doresc pentru Cristian să progreseze din ce în ce mai mult la campionate și să dovedească potențialul lui maxim, iar pe plan personal îmi doresc să fim fericiți împreună, să ne bucurăm de viață și să trăim fiecare clipă în prezent, pentru că până la urmă prezentul contează cel mai mult.”, a mai spus Larisa Iordache, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024