Prima pagină » Cancan » Anunțul făcut de Florin Dumitrescu, la 10 ani de la nunta cu soția sa, Cristina! Ce a mărturisit public chef-ul: „Din toate lecțiile am învățat câte ceva”

Anunțul făcut de Florin Dumitrescu, la 10 ani de la nunta cu soția sa, Cristina! Ce a mărturisit public chef-ul: „Din toate lecțiile am învățat câte ceva”

09 iun. 2024, 13:00,
în Cancan

Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 10 ani de când formează o familie. Ce mărturisire a făcut chef-ul cu această ocazie?

Nu mai încape îndoială faptul că Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați chefi din țara noastră. Se bucură de o carieră de succes și un renume în gastronomie, dar și în televiziune.

Cât despre viața personală, se pare că lucrurile îi merg la fel de bine. Florin Dumitrescu se bucură de familia minunată pe care a construit-o alături de soția sa, Cristina. Recent, chef-ul a făcut o serie de mărturisiri, după 10 an de mariaj.

Mărturisirea făcută de Florin Dumitrescu, după 10 ani de când el și Cristina formează o familie

Florin Dumitrescu  se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Se bucură de o carieră demnă de invidiat, dar și de o familie superbă. El și soția sa, Cristina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri de la noi, iar de curând au împlinit 10 de ani de când sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Cu această ocazie, chef-ul  a distribuit o fotografie de la nuntă, alături de un mesaj de-a dreptul emoționant. Florin Dumitrescu a ținut să puncteze că au fost niște ani extrem de frumoși, în care și-au făcut multe amintiri și au învățat o mulțime de lecții importante.

Chiar dacă nu le-a fost întotdeauna ușor, au învățat să treacă împreună peste toate obstacolele și greutățile vieții.

Ce i-a transmis celebrul chef partenerei sale de viață

În finalul postării, Florin Dumitrescu i-a transmis partenerei sale de viață, Cristina, faptul că o iubește foarte mult și își dorește să aibă aceeași relație frumoasă chiar și atunci când vor împlini 50 de ani de la nuntă.

Până atunci, se vor ocupa să-și creeze cele mai frumoase amintiri împreună și să se bucure din plin de toate lucrurile frumoase din viața lor.

„De 10 ani suntem o familie. Am trăit multe împreună, avem deja amintiri de-o viață, bune și rele, frumoase sau grele, multă iubire, ce-i drept, ne-am mai și certat, dar ne-am apropiat intotdeauna. Din toate lecțiile vieții am învățat câte ceva și mă bucur că am făcut-o împreună.

Te iubesc, doamna mea și abia aștept să te strâng în brațe când împlinim și 50 de ani de la nuntă, dar până atunci e treaba noastră să ne creem amintiri la fel de frumoase!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024