Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anunțul făcut de Cristina Șișcanu, după 12 ani de relație: „Deci am greșit”

Anunțul făcut de Cristina Șișcanu, după 12 ani de relație: „Deci am greșit”

13 iun. 2022, 21:59,
în Cancan ultimă oră

Recent, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani de când s-au căsătorit. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță. Mădălin Ionescu mai are o fată și un băiat din căsnicia anterioară. Ei bine, cu ocazia împlinirii a 11 de la căsătorie, cei doi au sărbătorit cum se cuvine cu o ieșire romantică în oraș. Soția fostului prezentator TV a mărturisit în mediul online că a greșit. Dar la ce se referea oare?! Aflați în articolul de mai jos.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani de la căsătorie și au decis să sărbătorească marele eveniment. Nu au făcut mare tam-tam, ci u ieșit la o cină romantică în doi. Fostul prezentator TV i-a făcut soției sale și o declarație de dragoste, iar Cristina a recunoscut că a greșit numărătoarea anilor. Se pare că emoțiile au copleșit-o pe aceasta și s-a încurcat în ani.

Anunțul făcut de Cristina Șișcanu

Dragostea plutește în aer în cuplul Șișcanu-Ionescu. Cei doi se iubesc mult și nu se sfiesc să arate acest lucru în fața fanilor virtuali. Cristina Șișcanu a postat o poză cu ei doi la un restaurant din Capitală, acolo unde au sărbătorit cei 11 ani de la căsătorie, iar Mădălin Ionescu i-a lăsat un comentariu drăgăstos.

„Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani”, i-a răspuns în comentarii Mădălin Ionescu soției sale, în timp ce pe stories i-a spus Cristinei Șișcanu că o va iubi pentru totdeauna.

Cu această ocazie, se pare că emoțiile au copleșit-o pe vedetă și încurcase inițial numărul anilor de la nuntă.

„Deci am greșit! Nu sunt 12 ani, sunt 11 ani de la nuntă! Avem 12 ani de când suntem împreună, m-a corectat Mădălin!”, a spus vedeta, râzând.

Cristina Șișcanu revine ca prezentatoare

Frumoasa vedetă încă tânjește după televiziune, mediul care a transformat-o în profesionista de astăzi. Chiar dacă parteneriatele pe care le-a câștigat prin promovarea pe Instagram îi asigură un venit peste media din România, aceasta a tot căutat un proiect TV pe măsura ambiției ei.

„Televiziunea a fost marea mea pasiune dintotdeauna! Eu am muncit cu foarte mult drag și mi-a plăcut foarte mult să fac reportaje, să prezint subiecte. Când eram în televiziune, știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc! Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele, îmi plăcea să fac meseria asta”, a recunoscut Cristina Șișcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *