Prima pagină » Radio » Anunțul făcut de Cristina Ciobănașu pe internet: „Nu am plănuit absolut nimic…”

Anunțul făcut de Cristina Ciobănașu pe internet: „Nu am plănuit absolut nimic…”

11 oct. 2022, 13:52,
în Radio

Cristina Ciobănașu a împlinit 26 de ani pe 24 septembrie. Se bucură de o carieră de succes în actorie, jucând până acum în producții apreciate de public, precum „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul”, „Adela”, însă are planuri și într-un alt domeniu artistic.

În cadrul unui interviu pentru FANATIK, Cristina Ciobăbașu a făcut mărturisiri despre proiectele în care s-a implicat până acum.

Anunțul făcut de Cristina Ciobanașu pe internet

Actrița a recunoscut că fiecare a determinat-o să iasă din zona de confort și se simte recunoscătoare pentru experiențele trăite.

„Sunt mândră de toate proiectele din care am făcut parte. M-au scos de fiecare dată din zona de confort, m-au disciplinat și dacă ar fi să fac un top cred că cele mai solicitante au fost serialul Pariu cu Viața și Fructul Oprit. Însă cea mai mândră sunt de faptul că nu m-am pierdut pe drum, nu m-au luat celebritatea și faima pe sus și nici nu am uitat vreodată de unde am plecat. Asta mă motivează să mă ridic dimineața din pat. Am avut parte de foarte mult noroc la care mulți nici nu visează și e de datoria mea să arat recunoștință pentru asta muncind și demonstrând că nu am ajuns unde sunt doar datorită unui noroc chior.”

Deși este recunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în proiectele din actorie, Cristina Ciobănașu își dorește să aibă și o carieră solo în muzică. Actrița a explicat și care sunt motivele pentru care încă nu a făcut pasul acesta.

„Orice aș face în viața asta, profesional vorbind, tot simt un gol în suflet atunci când vine vorba de muzică… În continuare îmi doresc cu toată ființa să pornesc un proiect muzical solo, însă… Cred că îmi lipsește curajul, am senzația că e prea târziu pentru mine, că nu sunt îndeajuns de bună încât să ajung la inimile oamenilor, că nu am vreun talent extraordinar, că există alți artiști mult mai buni decât mine și lista de nesiguranțe continuă…”, a completat Cristina Ciobănașu pentru FANATIK.

Cristina Ciobănașu a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii vârstei de 26 de ani

Pe contul personal de Instagram, Cristina Ciobănașu a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii vârstei de 26 de ani. Actrița a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele frumoase primite de ziua ei de naștere.

„Aniversarea celor 26 de ani a fost mai tare decât mă așteptam. Nu am plănuit absolut nimic și cu toate astea am avut un weekend foarte drăguț! Și a fost așa mai ales datorită mesajelor de la toți oamenii dragi mie dintre care faceți parte și voi. Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele minunate pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile bune! Vă îmbrățișez pe toți”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *