Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anunțul făcut acum de Amalia Enache despre tatăl fetiței sale, pe care l-a ținut ascuns până acum

Anunțul făcut acum de Amalia Enache despre tatăl fetiței sale, pe care l-a ținut ascuns până acum

15 apr. 2022, 19:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Amalia Enache are o fetiță, pe nume Alma, de aproape șase ani. Vedeta a mărturisit, recent, că a ales bine cine să fie tatăl copilului ei, despre care a vorbit destul de rar.

Cuplul este, de altfel, unul dintre cele mai discrete din showbiz. Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele îndrăgite prezentatoare din România. Are o fetiță, Alma, împreună cu partenerul ei de viață, Claudiu Anghel. El este make-up artist de profesie și a dorit să rămână departe de lumea reflectoarelor.

Bărbatul din viața Amaliei Enache a locuit o bună perioadă de timp în Argentina, dar s-a întors în România. Recent, iubita lui a vorbit deschis despre relația sa de cuplu și ce anume a convins-o să-l aleagă pe el omul cu care să-și întemeieze o familie.

Amalia Enache, primele detalii despre bărbatul din viața ei

Prezentatoarea de la PRO TV a avut perioade în care a crescut-o singură pe Alma. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Fain și Simplu, Amalia Enache a dat mai multe detalii despre tatăl copilului ei. Ce a spus vedeta în timpul podcastului nu poate fi decât o adevărată declarație de dragoste.

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importantă”, s-a confensat ea.

Mai mult, vedeta și iubitul ei formează una dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

„Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume. Că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a explicat Amalia Enache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *