Prima pagină » Cancan » Anunț neașteptat făcut de Carmen Harra. „Anamaria Prodan face pace cu trecutul, moşteneşte karma mamei”

Anunț neașteptat făcut de Carmen Harra. „Anamaria Prodan face pace cu trecutul, moşteneşte karma mamei”

11 iul. 2023, 14:24,
în Cancan

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. Anamaria Prodan a trăit o iubire ascunsă de ochii lumii timp de aproape un an. Însă, la scurt timp după afișarea relației cu Flavius Nedelea, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Carmen Harra prevede că pe vedetă nu o va aștepta un viitor dureros în urma acestei despărțiri.

Anunț neașteptat făcut de Carmen Harra

Celebra prezicătoare spune că Anamaria va face pace cu trecutul ei prin împăcarea cu Laurențiu Reghecampf. Carmen mai susține că, prin această împăcare, Anamaria Prodan va începe procesul vindecării sale sufletești.

,,Ea atrage relații pasagere (…), însă trebuie să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze ce se întâmplă cu ea, să se vindece și apoi să intre în relația în care trebuie. (…) Ea nu este, încă, un om care a făcut pace cu tot ce i s-a întâmplat. Partenerul ideal vine în viața ei în momentul în care ea va face pace cu trecutul.”, susține Carmen Harra într-un interviu pentru WOWnews.

Carmen Harra susține că împăcarea cu fostul soț este benefică pentru copilul celor doi, dar, mai ales, pentru ea, deoarece „vindecarea vine prin iertare”.

Totodată pe Anamaria nu trebuie să o afecteze faptul că Reghe are o altă relație. Conform numerologului, această pace o va ajuta pe Anamaria să-și atragă, pe viitor, o karma pozitivă în iubire, căci ea  ,,nu a trăit, încă, iubirea vieții ei”.

Aceste nereușite în dragoste ale vedetei sunt preluate și de către fiica ei, Sarah, care, momentan, este singură. Carmen susține că și viața amorasă a Sarhei este afectată, deoarece ea moștenește karma mamei, fiind vorba, de fapt, de o karma a familiei. Însă dacă mama se va vindeca, în mod sigur se va schimba în bine și situația fiicei, după spusele lui Carmen Harra.

Carmen Harra prevesteşte nunta lui Jador

Deși acum trece printr-o perioadă destul de dificilă, Carmen Harra îi prevede un viitor strălucit lui Jador. Potrivit clarvăzătoarei, artistul o să treacă peste problemele de sănătate cu care se confruntă și chiar este posibil ca până în toamnă să se așeze la casa lui. Cântărețul pare că este gata să facă pasul cel mare, iar spre final de an s-ar putea să facă nunta.

După ce o lungă perioadă s-a plâns că nu are noroc în amor, Jador pare că și-a găsit jumătatea. Artistul se iubește de ceva timp cu Alexandra Dobia, o tânără care a reușit să îl cucerească definitiv. Cântărețul este îndrăgostit până peste cap și zilnic îi face declarații de dragoste partenerei sale. Însă fericirea nu este completă și asta pentru că distanța îi desparte pe cei doi îndrăgostiți. Ea locuiește în Spania, iar el în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *